„Gheorghe Dincă a mâncat probele în fața anchetatorilor”. Mircea Badea, mesaj halucinant în cazul Caracal

Autor: A. D.
Publicat: 29/01/2020 | 14:29

Mircea Badea recționează din nou în cazul Caracal. Prezentatorul a avut de-a lungul timpului mai multe comentarii acide despre întreaga poveste.

Astăzi a postat pe contul personal de Instagram un mesaj critic la adresa mediatizării exagerate de care a avut parte cazul și a dorinței românilor de a vedea scandal indiferent de fundamentul acestuia. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, EXPERIENȚĂ NEPLĂCUTĂ ÎN TIMPUL UNUI LIVE LA RADIO. A FĂCUT TOTUL PUBLIC: „MI S-A RUPT…”)

Reacția lui vine dintr-o serie pe care le-a avut asupra cazului, în care se pare ca a devenit mai important ce mai face Gheorghe Dincă, decât faptele oribile care s-au întâmplat în realitate și rezolvarea lor. (VEZI ȘI: CE UMILINȚĂ! MIRCEA BADEA ÎL FACE PRAF PE ABI TALENT DUPĂ CE A IEȘIT CU ANAMARIA PRODAN: „AM IMPRESIA CĂ ABI ESTE…”)

„Fapt: românache e disperat să vadă pe ecarn titlurile: «Dincă a mâncat probele în fața anchetatorilor », «Amanta lui Dincă din justiție» etc.”, a scris Mircea Badea.

Mircea Badea despre „decrepit caracalean”

Mircea Badea a avut de la început o părere vehementă în cazul Caracal, l-a numite pe Gheorghe Dincă „decrepit caracalean” și s-a arătat nemulțumit de faptul că ancheta nu evoluează și mereu apar mai multe întrebări și niciun răspun.

Prezentatorul emisiunii „În gura presei” s-a luat și de anumiți colegi jurnaliști care păreau mai mult că vor să îl ajute pe făptaș. Badea a criticat-o pe jurnalista  Ene Oana Dogioiu, care scria zilnic articole despre cum Dincă este singurul vinovat și nega existența oricărui complice. Răspunsul lui Mircea Badea a fost unul ironic, așa cum obișnuiește: „Deci, decrepitul caracalean era omul orchestra, facea totul pe banda rulanta: rapea, viola, sechestra, mergea la mall in Craiova si se intorcea, omora, transa, dezosa si ardea pe reseu impecabil. Totul pana seara. Fratioare, daca il pun sa construiasca autostrazi, rezolva pana diseara Comarnic-Brasov”, a comentat la momentul respectiv prezentatorul.

Citește și...