Gheorghe Dincă a răbufnit în fața anchetatorilor: ”Vă bateţi joc de mine? Cum să mă provoace parfumul?”

Autor: A.N.
Publicat: 29/10/2019 | 17:19
Gheorghe Dincă a răbufnit în fața anchetatorilor: ”Vă bateţi joc de mine? Cum să mă provoace parfumul?”

Gheorghe Dincă a răbufnit în fața anchetatorilor, în timp ce era audiat. Atunci când oamenii legii încercau să-i inducă presupusului criminal din Caracal faptul că nu ar fi intențioant să o răpească și să o omoare pe Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a izbucnit.

”A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse, anchetatorii induceau, se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, că era cumsecade, că mergea către casă şi nu avea maşina preparată. Şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna, iar el, impresionat, i s-a făcut milă şi a luat-o în maşină. El a vrut să o ducă şi pe gratis. Îl întrebau, „Nu pe gratis?”. Şi el spunea: „Ba da!”.

Vin şi îl întreb la final pe Dincă: „Domnule, s-a tot spus de parfum, parfumul te-a determinat să le iei şi să faci asta?”. Ăsta, Dincă, nu a înţeles pozitia procurorilor şi a mea, era şi obosit, si a zis: „Dom’le, vă bateţi joc de mine, cum să mă provoace parfumul?”. Şi au sărit anchetatorii: „Cum nu parfumul?”. El s-a pierdut şi a început să se smiorcăie, că nu mai spune nimic”, a mărturisit Tonel Pop potrivit România TV.

Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că el le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă procurorii nu au găsit cadavrele victimelor. Nu exclud, de asemenea, ca acesta să fi făcut mai multe victime. Ancheta este însă în plină derulare, familia lui, cât și martorii în acest caz sunt audiați, iar polițiștii au făcut inclusiv reconstituirea faptelor.

Citește și...