Gheorghe Dincă a recunoscut mai multe victime. Ce le-a făcut criminalul din Caracal fetelor

Publicat: 14/08/2019 | 08:55
Gheorghe Dincă a recunoscut mai multe victime. Ce le-a făcut criminalul din Caracal fetelor

Crimele de la Caracal constituie, în continuare, un subiect ”fierbinte” și revoltător. Gheorghe Dincă, bărbatul de 65 de ani care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alaxandra Măceșanu, a oferit noi declarații, iar acestea sunt șocante.

Conform unor surse, criminalul din Caracal a recunoscut și alte violuri, ceea ce ridică importante semne de întrebare. Anchetatorii încearcă să stabilească trecutul criminal al lui Dincă, iar orice dezvăluire făcută de acesta fixează noi punte de reper în tot acest scenariu halucinant și tragic. Opinia publică dorește ca Gheorghe Dincă să primească pedeapsa pe care o merită, în timp ce întreg filmul evenimentelor este analizat, interpretat și dezbătut pe toate canalele mass-media.

„Mai mult decât detenţie pe viaţă nu are ce să primească. Şi are o singură viaţă. Dar dacă aceste informaţii sunt probate, atunci este foarte grav, înseamnă că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Pentru că dacă el ar fi fost arestat din timp, poate că aceste fete erau încă în viaţă”, a declarat avocatul Ingrid Mocanu la Antena 3.

O femeie de 49 de ani din localitatea Brâncoveni a depus o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă. Femeia susține că a mers în casa acestuia pentru a-i face curățenie, numai că ”Monstrul din Caracal” a bătut-o și a violat-o.