Gheorghe Dincă, colaborator al Securității? ”Turna doctorii când luau un pachet de cafea sau Kent”

Publicat: 04/09/2019 | 11:10
Gheorghe Dincă, colaborator al Securității? ”Turna doctorii când luau un pachet de cafea sau Kent”

Ancheta în cazul crimelor din Caracal este în plină desfășurare. Gheorghe Dincă se află, în aceste momente, la IGPR, acolo unde continuă procedura de evaluare a comportamentului acestuia. Ulterior, în cazul în care Dincă nu se va opune, el va fi supus și testului poligraf.

O informație uluitoare a apărut în spațiul public. Conform evz.ro, Gheorghe Dincă – la sfârșitul anilor `80 și începutul anilor `90 a lucrat, alături de soția sa, la spitalul din Caracal – ar fi fost colaborator al Miliției și Securității. Un fost coleg al lui Gheorghe Dincă a declarat, sub protecția anonimatului, că bărbatul de 66 de ani îi turna pe doctori dacă primeau cafea sau Kent de la pacienți.

„El era un geamgiu ferchezuit. Sigur era informator la Miliție sau Securitate pe vremuri. Turna doctorii când luau un pachet de cafea sau Kent”, susține fostul coleg al lui Gheorghe Dincă.

”Era tipul misogin. Viola din priviri toate femeile”

Bărbatul o descrie și pe soția lui Gheorghe Dincă, prezentând-o drept o femeie care accepta să fie bătută de acesta. Totodată, fostul coleg al lui Gheorghe Dincă mai spune că acesta ”viola din priviri” toate femeile.

„Nevastă-sa cred că are sindromul Stockholm. Își iubește călăul. Accepta bătaia și toate femeile lui Dincă din acea vreme. Ea era registrator medical la vremea aceea. Nu avea pregătire. O băgase el cu pile. Nu era nici frumoasă, nici deșteaptă. El umbla tare ferchezuit pentru un geamgiu. Era tipul misogin. Viola din priviri toate femeile”, a ma declarat bărbatul. (Citește mai mult AICI)

Citește și...