Gheorghe Dincă, cuvinte sfidătoare la reconstituirea crimei: ”Așa, și?”

Autor:
Publicat: 16/09/2019 | 23:03
Gheorghe Dincă, cuvinte sfidătoare la reconstituirea crimei: ”Așa, și?”

Gheorghe Dincă ar fi spus cuvinte sfidătoare la reconstituirea ce a avut loc luni.

Nicio emoţie nu i s-a citit suspectului pe faţă, dar pe buze interpreţii i-au citit câteva cuvinte sfidătoare. „Aşa, şi?” – a spus Dincă, potrivit unui interpret, în momentul reconstituirii care a scos în stradă zeci de oameni revoltaţi.

Gheorghe Dincă a fost dus luni seara în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt după ce în cursul zilei a participat la reconstituirea organizată de anchetatori la Caracal şi Dobrosloveni în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, fata pe care a recunoscut că a sechestrat-o şi a ucis-o. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAȘ LA CARACAL! CE I-AU FĂCUT OAMENII DE PE STRADĂ LUI GHEORGHE DINCĂ, LA RECONSTITUIREA UCIDERII ALEXANDREI MĂCEȘANU)

Dincă a fost dus luni dimineaţa la Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, de unde, pe 24 iulie, ar fi luat-o pe adolescentă în maşină, la “ocazie”. După oprirea din apropierea liceului, unde pe 24 iulie ar fi lovit-o pe fată, Dincă a fost dus pe digul despre care adolescenta a menţionat în apelul la 112 şi unde ar fi aruncat telefonul fetei. În casa lui Dincă, în timpul reconstituirii, a fost dus şi un manechin din materiale sintetice.