Gheorghe Dincă face mofturi în pușcărie. De ce refuză să mânânce ”Monstrul din Caracal”

Publicat: 24/11/2019 | 12:29
Gheorghe Dincă face mofturi în pușcărie. De ce refuză să mânânce ”Monstrul din Caracal”

Gheorghe Dincă a emis pretenții încă din prima zi a încarcerării sale, plângându-se că primește apă caldă din partea gardienilor, că stă într-o celulă prea mică și că este agresat verbal de ceilalți deținuți. La un moment dat, ”Monstrul din Caracal” a cerut și o Biblie, într-o încercare de a se ”apropia” de Dumnezeu după ce a comis atrocitățile de care este acuzat.

Acum, Gheorghe Dincă refuză să mănânce mâncarea din penitenciar, spunând că este prea… acră. Mai mult, criminalul a cerut să fie efectuată o… anchetă internă la bucătăria centrului de detenție.

”Într-una dintre ele cere să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”, conform digi24.ro.

În urma controlului medical, medicii i-au prescris lui Dincă un tratament medicamentos şi un regim special. De când a fost încarcerat, Dincă a luat în greutate, iar sănătatea i-ar fi pusă în pericol. Familia i-a pregătit pachet cu mâncare de regim, punându-i, printre alte alimente, brânză dietetică și iaurt.

Citește și...