Gheorghe Dincă, transportat la spital. Ce a pățit monstrul din Caracal

Publicat: 03/12/2019 | 12:05
Gheorghe Dincă, transportat la spital. Ce a pățit monstrul din Caracal

Încarcerat în arestul central din București, Gheorghe Dincă a fost transportat la spital înainte de ora prânzului. Potrivit unor surse din Poliție, monstrul din Caracal a primit consult de specialitate în policlinica MAI.

Gheorghe Dincă, transportat azi la spital

Gheorghe Dincă  a acuzat probleme la ochi şi a fost dus la oftalmolog pentru un control amăninţit, au declarat surse pentru România TV. Anchetat de DIICOT, bărbatul a mărturisit că le-a răpit, violat și ucis în bătaie pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Alexandra Măceșanu, răpită la 15 ani de Gheorghe Dincă

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Citește și...