Ghinioanele se țin lanț de Bianca Pop! De ce a ajuns ispita să verse din nou lacrimi amare: „Le voi arăta eu”

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 11:43
Ghinioanele se țin lanț de Bianca Pop! De ce a ajuns ispita să verse din nou lacrimi amare: „Le voi arăta eu”

Nicio zi fără ghinioane pentru Bianca Pop! Fosta ispită de la Insula Iubirii face ce face și mai bagă o partidă de plâns. Deși lansarea în muzică ar fi trebuit să-i aducă foarte multă fericire în perioada asta, iată că bruneta se confruntă cu o problemă destul de gravă, care îi strică liniștea.

Bianca Pop este lovită din nou de ghinioane. După ce l-a pierdut pe bunul său prieten, Emi Pian, fosta ispită de la Antena 1 a ajuns să verse din nou lacrimi amare. De această dată, se pare că nemulțumirile Biancăi se leagă de faptul că a rămas fără conturile de pe rețelele de socializare, după ce mai mulți internauți au fost deranjați de postările ei și au raportat-o.

Bianca Pop, din nou cu ochii în lacrimi

Pe noul cont de Instagram pe care l-a făcut, Bianca Pop a povestit cu ochii în lacrimi că lucrurile nu vor rămâne așa și va avea grijă ca cei care i-au închis conturile, să plătească.

„Mi-au închis toate conturile. Și Facebook, și Instagram. Am tot primit raportări, probabil, prima oară mi-au închis Instagramul pentru 24 de ore, iar acum pentru mai mult timp. Sunt nervoasă de nu mai pot, îmi vine să plâng de ciudă,.

Le e ciudă că eu am succes, dar nu mă interesează. Le voi arăta eu că sunt mult peste ei, peste toți cei care mă raportează și sunt deranjați de postările mele și de adevărurile pe care le spun. Mi-am facut alt cont, până atunci…”, a spus Bianca Pop, extrem de deranjată.

De curând, fosta ispită s-a lansat în muzică și vrea să-l întreacă pe Jador și să ajungă și ea numărul 1 în trendingul de pe Youtube.

”Îmi place să cânt, o să iau și lecții de canto, momentan mă ajută Desanto, la el am înregistrat. Voi lansa 3 piese, la rând, sper să ajung pe primul loc în trending pe Youtube cu ele. Este visul meu din copilărie, îmi place la nebunie să cânt și voi reuși să îl întrec și pe Jador”, a mărturisit Bianca Pop.