Giani Kiriţă o învinovăţeşte pe Mădălina Predoi pentru că Faimoșii au ajuns din nou la baracă!

Publicat: 07/12/2018 | 20:46

10-7 a fost scorul în favoarea Războinicilor, la jocul pentru vilă, astfel că Faimoşii s-au întors supăraţi la baracă. Dacă până acum băieţii din echipă erau puşi la zid pentru că fetele aduceau cele mai multe puncte, de această dat rolurile s-au inversat.

Giani Kiriță a criticat-o pe Mădălina Predoi, căreia i-a reproșat că nu și-ar fi făcut treaba. „Recunosc că am avut noroc cu Giani la început pentru că nu eram în apele mele după ce am plâns ieri toată ziua, nu reuşeam să mă reculeg. M-am gândit tot timpul la Cristina. Pe traseu am alergat cât am putut şi mă ridic la orice mic obstacol, dar acest final mi-a dat de furcă, nu am putut să îl înţele. Chiar îmi pare rău, dar promit că mă remontez pentru ei, pentru echipă şi pentru Cristina”, a spus Mădălina Predoi.

„Chiar analizam meciul şi băieții au fost la cea mai mare înălţime. Din păcate Mădălina nu a reuşit să se adapteze cu finalul, probabil că dacă reuşea astăzi stăteam pe plajă în vilă. Dar, da, e frumos Exatlon”, a lăudat Giani Kiriţă evoluţia băieţilor.

 

Citește și...