Gică Popescu îl contestă vehement pe „Guriţă”: „Înţelege, nu mai eşti antrenor la Dinamo!”

Publicat: 15/11/2017 | 07:00
Gică Popescu îl contestă vehement pe „Guriţă”: „Înţelege, nu mai eşti antrenor la Dinamo!”

Fost coechipier sub tricolor cu Cosmin Contra, Gică Popescu, a lansat după înfrângerea umilitoare din amicalul de pe „Naţional Arena”, suferită de România, 3-0 cu Olanda, un atac fără precedent la adresa selecţionerului. Fostul căpitan al Barcelonei nu l-a menajat deloc pe „Guriţă” pentru felul în care făcut selecţia pentru „dubla” cu Turcia şi Olanda, pentru faptul că l-a titularizat cu Olanda pe Sergiu Hanca, care a prins naţionala după ce a fost implicat într-un scandal imens la Dinamo, dar mai ales pentru faptul că a „uitat” să-i trimită în teren,măcar un minut, pe cei doi jucători pe care i-a chemat la lot de la CSU Craiova. 

Fundaşul Nicuşor Bancu şi mijlocaşul Alexandru Băluţă sunt cei doi olteni pe care Contra i-a convocat pentru dubla amicală cu Turcia şi Olanda, însă nu s-a bazat pe niciunul dintre cei doi în partidele de pregătire, cei doi pierzând şi amicalul de lux susţinut de Craiova la inaugurarea noului „Ion Oblemenco” cu Slavia Praga.

„Cosmin Contra trebuie să inţeleagă că nu mai este antrenorul lui Dinamo, este antrenorul naţionalei! Alexandru Băluţă este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul nostru. Singurii jucători pe care nu i-a folosit în ambele meciuri sunt cei ai Craiovei.. De ce-i convoci atunci? L-a convocat pe Hanca, după un scandal. După un astfel de episod, nu poţi să convoci un jucător” a tunat  Gică Popescu  după joc la Digi Sport.

România a câştigat amicalul contra Turciei cu 2-0, dar l-a pierdut pe cel susţinut contra Olandei pe Naţional Arena cu un neverosimil 3-0. Aceasta a fost şi prima înfrângere înregistrată de naţională cu „Guriţă” pe bancă.

                                       

Cristi P. 

Citește și...