Gigi Becali, convins că FCSB va lua titlul după victoria din Bănie: „ Sunt semnele că Dumnezeu vrea să ne dea nouă titlul!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/05/2019 | 11:05
Gigi Becali, convins că FCSB va lua titlul după victoria din Bănie: „ Sunt semnele că Dumnezeu vrea să ne dea nouă titlul!”
Victoria cu 2-0 obținută de FCSB în Bănie cu Universitatea Craiova a adus din nou optimismul în tabăra roș-albastră.

Gigi Becali, finanțatorul bucureștenilor a declarat că victoria echipei sale este un „semn de la Dummnezeu” că FCSB va fi campioană.

„Junior Morais joacă precum un ceas, de 4-5 etape. La un moment dat nu ştiam ce e cu el, dar acum joacă perfect. Nu vreau să laud pe cineva, toată echipa, s-a văzut că şi-au dorit victoria. E adevărat, am avut şi mult noroc…Dar ştiţi care e treaba? Sunt semnele că Dumnezeu vrea să ne dea nouă titlul. Craiova, dacă joacă aşa cum a evoluat cu noi în seara asta, îi bat pe cei de la CFR. Până acum nu am avut emoţii, dar la partida cu Craiova, vă dau cuvântul meu de onoare, nu am putut să mă mai stăpânesc. Am obosit de emoţii, acum vreau să mănânc ca să îmi revin. Emoţiile mi-au luat toate forţele, ca pe vremuri. Înainte de meciul cu CFR, eu vreau să am un punct în faţă. O să fie bătuţi astea două etape şi noi o să avem nevoie de meci egal. Aşa vreau eu. Astra o să aibă ambiţie, pentru că au fost jigniţi. Dani Coman e foarte ambiţios, să îi jigneşti aşa, că s-au dat la o parte cu FCSB. Dani Coman îi motivează, de aceea zic de el”, a declarat Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

La rândul său, Mihai Teja, antrenorul principal al echipei, a afiirmat că este bucuros pentru victoria obținută de elevii săi dar mai ales de atitudinea pe care aceștia au avut-o în acest meci.

„Sunt bucuros că am câştigat! Îi felicit pe băieţi pentru că au avut atitudine şi determinare. Mai avem două finale de jucat, vrem să le câştigăm, iar apoi vedem ce se va întâmpla pe viitor. Nu ştiu care este situaţia lui Gnohere. O să vedem luni cât este de gravă accidentarea şi dacă va mai juca în aceste meciuri de final. Am preferat să jucăm cu doi mijlocaşi centrali defensivi, cu Cristea şi Filip, pentru că ştiam că Universitatea va începe tare meciul. Iulian Cristea poate juca mijlocaş. Înainte să ajung la Mediaş eu, el era mijlocaş central. Rusescu, la fel ca toţi jucătorii, face parte din lotul echipei şi dacă avem nevoie de el vom apela. Acum, dacă Gnohere nu va mai putea juca, vom apela şi la Rusescu”, a afirmat Mihai Teja..

Victoria FCSB a fost obținută cu scorul de 2-0, golurile purtând semnătura lui Florin Tănase (min. 34- penalty) şi Dennis Man (min.90+5). După acest rezultat, FCSB s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj în timp ce Universitatea Craiova a rămas pe locul 3 cu 36 de puncte.

Citește și...