Gigi Becali, s-a decis »» Olimpiu Moruțan rămâne la FCSB!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/01/2019 | 12:01
Gigi Becali, s-a decis »» Olimpiu Moruțan rămâne la FCSB!

Finanțatorul Gigi Beclai i-a întărit poziția lui Olimpiu Moruțan la FCSB. Dorit de Valeriu Iftime la FC Botoșani sub formă de împrumut în această iarnă, Moruțan poate să stea liniștit după ultimele declarații publice făcute de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali este convins că peste doi-trei ani va da lovitura pe piața transferurilor și va câștiga mulți bani de pe urma lui Moruțan.

„Multă lume mă întreabă de Moruțan, dacă am oferte pentru el. Păi, ce facem îl luăm la 19 ani ca să-l vindem mai apoi la 19 ani și jumătate? Nu, îl dăm pe la 22 de ani. De abia peste doi ani o să vorbim de Moruțan. Până atunci, să stea la Steaua, să câștige cât mai multe trofee și să devină cel mai bun. Eu nu fac d-astea, să cumpăr un jucător cu un milion de euro și să-l dau pe trei milioane. Eu îl iau cu un milion și-l dau cu 30, 40 de milioane sau îl dau cu 100.000 de euro ca să scap de el”, a declarat Gigi Becali.

Zilele trecute, finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime lăsase să se înțeleagă că Moruțan este aproape de o revenire la gruparea moldavă.

„În opinia mea, Moruţan e un jucător care trebuie să joace. Trebuie să se insiste cu el. La FCSB nu e răbdare, trebuie să te naşti jucător campion ca să rezişti. L-aş lua oricând. Cât a fost la mine a jucat, dar nu ştiu dacă se poate pune problema de aşa ceva”, a fost declarația lui Valeriu Iftime, care i-a făcut pe fanii FC Botoșani să spere că Moruțan îi va încânta din nou pe „Municipal” cu jocul său.

Citește și...