Gigi s-a săturat și de Vintilă: „El va rămâne lângă mine că e duhovnic, dar principal va fi altcineva!”

Publicat: 08/07/2020 | 12:40
Gigi s-a săturat și de Vintilă: „El va rămâne lângă mine că e duhovnic, dar principal va fi altcineva!”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB a decis să pună capăt experimentului numit Bogdan Argeș Vintilă pe banca „roș-albaștrilor”.

Prestația neconvingătoare a echipei din ultimul meci cu FC Botoșani, joc în care bucureștenii nu au obținut decât o remiză, scor 1-1 și diferența imensă în clasament față de Universitatea Craiova și CFR Cluj, care este de 10 respectiv 9 puncte, l-au determinat pe Gigi Becali să recurgă la schimbări pe banca tehnică a formației pe care o patronează.

„I-am spus lui Vintilă că voi face schimbări la staff. Asta să fie clar. Cred că Pintilii o să fie principal, el are cea mai mare autoritate la jucători. Nu e problemă că n-are licență, o are Toni Petre, o are Vintilă. Vintilă rămâne, el mă ascultă, că are de la duhovnic, e obligat să asculte, așa e între creștini”, a declarat Gigi Becali.

Întrebat dacă Bogdan Argeș Vintilă va primi o primă specială în cazul în care FCSB va câștiga Cupa României, latifundiarul din Pipera a răbufnit.

„Dacă luăm Cupă ce primă să ia Vintilă? Prima la stânga și prima la dreapta, atât. La mine nu ia nimeni bani dacă nu aduce bani. La mine trofeele nu contează, e doar slavă deșartă, doar banul contează. Dumnezeu a lăsat banul, cu banul faci milostenie, faci fapte bune. Cu trofeul nu faci nimic!”, a afirmat Gigi Becali la PRO X.

FCSB este pe locul 4 în play-off-ul Ligii 1, și este ca și calificată în finala Cupei României după victoria cu 3-0 din tur obținută în prima manșă a duelului cu marea rivală, Dinamo București.

Manșa retur a semifinalei dintre FCSB și Dinamo va avea loc astăzi de la ora 20:00 pe „Național Arena” partida fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.