Gigi țintește sus: „Nistor e singurul pe care aș vrea să-l iau!”

Autor:
Publicat: 24/12/2019 | 13:41
Gigi țintește sus: „Nistor e singurul pe care aș vrea să-l iau!”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, vrea să profite de situația încordată de la Dinamo și să-l convingă pe Dan Nistor să treacă în curtea rivalei.


Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi pariem pe hochei și fotbal pentru un nou câștig!


În vârstă de 31 de ani, Dan Nistor, liderul vestiarului din „Șoseaua Ștefan cel Mare” s-a arătat nemulțumit de faptul că la „alb-roșii” sunt restanțe financiare mari și că echipa sa este din nou pe punctual de a rata play-off-ul Ligii 1.

„Nistor e singurul pe care aș vrea să-l iau. Dacă are contract, nu-l mai iau. Dar poate vine gratis, ca își reziliază contractul. El are salariu mare! Cum să-l mai țină Dinamo în play-out? Trebuie să-l lase să plece. Nu vreau să spun la TV cât valorează Nistor. Păi, dacă Negoiță a anunțat că vinde Dinamo pe 1 leu, de ce nu ia și ceva bani pe jucători? Vinde din ei. Să ia bani din transferuri și să lase clubul. Ce-l mai interesează pe el? Dacă vrea să vândă, ce treabă mai au fanii cu el? El a pierdut milioane multe la Dinamo”, a declarat Gigi Becali.

Oficialii din „Groapă” au reacționat imediat și i-au transmis latifundiarului din Pipera să-și ia gândul de la Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo având contract cu „câinii” încă un an și jumătate.

„Dan Nistor mai are contract cu Dinamo un an şi jumătate, este un jucător apreciat, iubit de către suporteri. Nistor are nişte nemulţumiri şi este normal să le exprime. Mai şi exagerează uneori, dar a înţeles din discuţiile purtate în ultimul timp şi nu vrea să plece de la Dinamo. Nu există nicio tentativă de plecare”, a declarat Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo.