Gigi vrea să i-l fure lui Dinamo pe Adam Nemec!

Publicat: 13/10/2017 | 11:02

Gigi Becali, vrea să-i dea o nouă lovitură lui Dinamo. Finanţatorul FCSB vrea să repete istoria din trecut când l-a luat din Groapă pe Gnohere

Cel ademenit acum de Gigi la echipa lui Nicolae Dică este atacantul câinilor Adam Nemec.

Profitând de faptul că slovacul va intra în iarnă în ultimele şase luni de contract cu trupa din Şoseaua Ştefan cel Mare, finanţatorul FCSB a făcut public o ofertă pentru a-l aduce pe atacant sub comanda lui Nicolae Dică.

„Îl vreau pe Nemec acum, pentru că în iarnă voi avea concurenţă pentru el din partea altor echipe. Mi se pare cam mult 500.000 de euro, dar atât dau pe el, nu mai mult. Dacă îl iau în iarnă dau 250.000 de euro”, a declarat Gigi Becali.

Finanţatorul a anunţat chiar şi salariul care ar fi dispus să i-lplătească lui Nemec. Dacă ar accepta oferta FCSB-ului, slovacul în vârstă de 32 ani, ar urma să primească la roş-albaştri un salariu de 15.000 de euro.

Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, a reacţionat imediat la declaraţiile lui Becali.

Tehnicianul câinilor spune ca nu îl poate ţine cu forţa pe Nemec, acesta urmând a-şi dcide singur viitorul în iarnă. Miriuţă susţine că finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă a avut deja o discuţie cu Nemec in privinta prelungirii contractului.

„Nemec e sub contract, cât timp e jucatorul nostru trebuie să-şi facă datoria cât mai bine pentru club. A avut o perioadă mai grea, dar se pregăteşte foarte bine. Nu putem ţine un jucător cu forţa. Patronul a discutat cu el, şi eu am vorbit cu el. Noi i-am făcut o ofertă bună de prelungire, dar nu putem să-l ţinem cu forţa”, a declarat Vasile Miriuţă.

Autor: Cristi P.

 

Recomandarea CIAO.RO