Gina Pistol și Smiley fac nunta! Cătălin Scărlătescu i-a dat de gol

Publicat: 21/01/2019 | 08:37

De aproape doi ani Gina Pistol și Smiley au o relație, pe care au ținut-o destul de bine departe de ochii curioșilor. De puține ori cei doi au fost văzuți împreună, mai mult, fotografiați, CANCAN.RO fiind site-ul care a publicat, în premieră, poze cu cei doi în aeroport, la finele anului 2017.

Cătălin Scărlîtescu i-a dat de gol pe cei doi că ar avea planuri de nuntă! Chiar şi în emisiunea unde Chef Scărlătescu şi Gina sunt împreună, bărbatul face mereu aluzii referitoare la relaţia acesteia cu Smiley şi chiar la o nuntă ce pare tot mai aproape. ”Ginuţo mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav”, a spus Cătălin Scărlătescu într-una din emisiunile trecute.

Ce spune Scărlătescu despre cei doi

Apoi, Chef-ul îi face mereu complimente: ”Ce frumoasă esşti azi! Se vede că iubeşti şi eşti fericită”.

Într-un interviu acordat recent revistei Viva!, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relaţia colegei sale cu Smiley. “Pe Smiley l-am cunoscut, este un băiat extraordinar. Le este bine împreună. Mă bucur pentru Gina. Pare că s-a apropiat mai mult aşa, decât în alte relaţii. Este fericită. Când o s-o văd cu ochii umflaţi de plâns, nu o să mai fie. Sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citește și...