Giovani Becali și-a dat în judecată fosta amantă. Miza este uriașă!

Publicat: 04/11/2018 | 23:05

Război total între Giovani Becali și Aida Giurumescu, ajuns până în instanță! Cei doi au un băiat, acum în vârstă de 15 ani, iar fostul agent de jucători se împotrivește să-i plătească femeii care i-a adus un moștenitor suma de peste 100.000 de euro, pe care ea îi cere drept pensie alimentară retroactivă. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Aida Giurumescu l-a dat în judecată pentru asta pe Giovani Becali, cerând magistraților să-l oblige la partajul cu fosta soție, Stella Narda, pentru ca apoi să i se poată pune sechestru pe avere. A reușit, iar Becali era bun de plată. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat cum a contraatacat Giovani.

15 ani are acum Bernhard, copilul Aidei și al lui Giovani, născut dintr-o poveste scurtă de iubire. Giovani nu a vrut să-l recunoască, Aida a mers până-n pânzele albe și chiar a reușit, în mare parte, să obțină pensia alimentară pe care o ceruse pentru băiat. Numai că nu a văzut niciun euro. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Ea ceruse magistraților partajul între Giovani Becali și fosta lui soție, Stella Narda, pentru ca apoi să i se poată pune sechestru pe avere fostului agent. (CITEȘTE ȘI: JOSE MOURINHO, LA BUCUREȘTI! GIOVANI BECALI L-A AȘTEPTAT LA AEROPORT. MOTIVUL PENTRU CARE PORTUGHEZUL A SOSIT ÎN ROMÂNIA)

Procese peste procese

”Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, Sectorul 1, Calea Floreasca (două apartamente – n.r.). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, Sectorul 1, Calea Floreasca. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei. Cu apel”, a fost decizia instanței, în urmă cu un an.

Giovani Becali nu i-a dat nici până astăzi Aidei Giurumescu suma de 100.000 de euro, reprezentând pensia alimentară retroactivă. Mai mult, omul de afaceri a atacat, la rându-i, în instanță. El i-a deschis Aidei proces, pe 30 octombrie, la Judecătoria Buftea. (Cum câștigi bani rapid) Alături de fosta iubită, Becali a dat în judecată și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București – Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale. Și așteaptă acum ca magistrații să stabilească termenul. (CITEȘTE ȘI: GIOVANI BECALI, ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE! DECIZIA ESTE DEFINITIVĂ)

Acerut micșorarea pensiei alimentare

Înainte să fie închis, după ce a fost condamnat în ”Dosarul transferurilor în fotbal”, Becali a solicitat reducerea pensiei alimentare pentru fiul său, pe care l-a dat în judecată. Aida Giurumescu nu a cedat şi a susţinut, la vremea respectivă, că va demonstra că fostul impresar are o situaţie financiară care îi permite să achite suma de bani, reprezentând pensia alimentară. Valoarea acesteia a fost stabilită de instanţa din Austria, ţară în care Aida Giurumescu este stabilită împreună cu fiul ei şi unde s-a judecat procesul de paternitate intentat lui Becali.

Giovani Becali, eliberat condiționat

Pe 4 martie 2014, cei opt inculpați din ”Dosarul transferurilor”, între care Giovani Becali, au fost condamnați la închisoare cu executare. Giovani a primit o pedeapsă de șase ani și patru luni. Alături de fostul agent de jucători au mai fost condamnați, în același dosar, Gheorghe Copos, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu şi Cristian Borcea. Aceștia au efectuat tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU GIOVANI BECALI DUPĂ CE A FOST ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE S-A DUS SĂ-ŞI SUSŢINĂ FRATELE)

Giovani Becali avea să fie eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016, dar problemele erau departe de a se fi încheiat. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Un nou dosar pe capul fostului agent de jucători! A fost condamnat în cazul mitei în ”Dosarul transferurilor”. Și avea să iasă de după gratii, condiționat, la începutul lunii mai a acestui an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)