„Giuleștenii” la a doua victorie consecutivă în Liga 2 : „Mă bucură atitudinea jucătorilor!”

Publicat: 06/09/2020 | 09:02
„Giuleștenii” la a doua victorie consecutivă în Liga 2 : „Mă bucură atitudinea jucătorilor!”

Adrian Iencsi, antrenorul principal al formației Rapid București, a declarat că este mulțumit de atitudinea pe care elevii săi au avut-o în disputa câștigată la limită cu 2-1 pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu într-un meci care a avut loc în cadrul rundei a doua a acestui sezon competițional al ligii secunde.

„Pe mine mă bucură atitudinea lor, pentru că în cele două etape au fost foarte determinați. Au fost foarte concentrați. A fost doar o lipsă de neatenție la golurile primite. Pe mine m-a mulțumit jocul lor. Fiecare meci pentru noi e important. După meciul cu Viitorul Pandurii le-am spus jucătorilor că ne așteaptă o partidă grea, cu Pandurii Târgu Jiu, și chiar așa a fost. S-a întâmplat să nu mai marcăm și să închidem partida, dar aici așa s-a întâmplat. Așa e la ligile inferioare. Ai un adversar mai incomod, se joacă anti-fotbal. Nu vreau să critic adversarii, dar trebuie să fim mai atenți. În ultimul minut am fost aproape să facem 3-1”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

Pentru „alb-vișinii” aceasta este a doua victorie consecutivă după cea obținută în prima etapă la Tg. Jiu cu Viitorul Pandurii, scor 3-1.

Program etapa a doua Liga
Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 3-1
Dunărea Călărași – Comuna Recea 3-0
Turris Oltul Turnu Măgurele – Metaloglobus București 2-2
Farul Constanța – Aerostar Bacău 1-0
Rapid București – Pandurii Tg Jiu 2-1
Miercurea Ciuc – U Craiova 1948  1-1
Duminică, 6 septembrie
ora 13:00 CSM Reșița – Petrolul Ploiești
ora 18:30 CS Mioveni – Gloria Buzău
Luni, 7 septembrie
ora 18:30 Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timișoara
Miercuri, 9 septembrie
ora 17:00 Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina