Giulia Anghelescu, despre vaccinarea copiilor: ”Cred că cel mai important este informarea asupra tuturor aspectelor”

Publicat: 24/04/2019 | 21:18

Giulia Anghelescu a decis să vorbească despre un subiect delicat și mediatizat, care de altfel a stârnit numeroase controverse. Este vorba despre vaccinarea copiilor. 

Vaccinarea copiilor, un subiect care stârnește numeroase controverse în lumea vedetelor. Giulia Anghelescu este una dintre mămicile care și-a vaccinat copilașii. Bineînțeles, vedeta a făcut acest lucru după ce s-a informat și consultat cu diverși medici pentru a lua cea mai bună decizie. (CITEȘTE ȘI: GIULIA ANGHELESCU, PE MÂNA MEDICULUI ESTETICIAN: ”NU ÎMI E FRICĂ!”)

„Am ales sa o vaccinez. Nu sunt genul de mama care sa dea sfaturi, însă pot vorbi despre faptul că în momentul în care am ales să îmi vaccinez copiii mi-am asumat acest lucru 100%. Am citit de asemenea ca inainte ca un vaccin sa ajung la copilul meu, acesta trece printr-un proces foarte complicat de verificare si testare. De fapt, 70% din timpul de producţie al unui vaccin este dedicat acestor teste de calitate. Din pacate, România se confruntă cu o scădere vizibilă a ratei de vaccinare, aceasta fiind sub rata de vaccinare de 95% recomandată de OMS.

Se estimează că, în fiecare an, vaccinarea are potentialul de a salva peste 6 milioane de persoane iar creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța imunizării este responsabilitatea fiecaruia dintre noi. Scăderea ratei de vaccinare a fost desemnata de Organizația Mondială a Sănătății în topul celor 10 amenințări majore la adresa sănătății. Ca o concluzie, cred ca cel mai important este informarea asupra tuturor aspectelor, cum spuneam atat pro cat si contra, iar mai apoi sa iei o decizie şi aceea asumată”, este mesajul transmis de Giulia pe blog.

Giulia Anghelescu s-a retras din muzică: “Nu mă mai regăsesc”

În vârstă de 34 de ani, Giulia a mărturisit că a renunțat să mai facă muzică, pentru că a descoperit alte lucruri care o fac fericită. Cu toate acestea mai cântă din când în când. Artista a mai dezvăluit și modalitatea prin care soțul ei a încercat “să o manipuleze” ca să mai lanseze o piesă nouă. (VEZI ȘI: GIULIA ANGHELESCU, LĂSATĂ FĂRĂ REPLICĂ DE FIICA EI CÂND A ÎNTREBAT-O CUM A VENIT PE LUME: ”NU AM ȘTIUT CE SĂ ÎI RĂSPUND…”)

Muzica a rămas pe planul al patrulea. Mi-am găsit alte lucruri care mă fac fericită. Fac muzică doar pentru distracție, când îmi vine cheful. Soțul meu a zis că va face o petiție online ca să mai scot o piesă. Dar nu mă mai regăsesc în muzica actuală. Anul trecut am jucat în primul meu film. Sigur voi plânge de emoție la premieră. O femeie poate face tot ce își dorește. La bărbați e mai complicat, a declarat Giulia Anghelescu pentru vlogul Lorenei Buhnici.

Citește și...