Giulia Anghelescu i-a arătat un semn obscen Antoniei în timp ce erau într-un spital, iar momentele au fost filmate! Cum a recționat iubita lui Alex Velea

Publicat: 03/02/2020 | 19:06

Giulia Anghelescu și Antonia au apărut în ipostaze neașteptate astăzi! După ce și-a făcut recent o operație de mărire a sânilor, soția lui Vlad Huidu a mers la un prim control în urmă cu câteva ore. La un moment dat, cântăreața i-a arătat un semn obscen Antoniei, care a însoțit-o la spital împreună cu soțul vedetei. Internauții au remarcat cum a reacționat iubita lui Alex Velea în această situație rușinoasă.

Citește și: Antonia, prima apariție publică după ce a fost operată de urgență. Detaliul înfiorător observat de fani

Giulia Anghelescu i-a arătat un semn obscen Antoniei

La 35 de ani, Giulia Anghelescu și-a pus implanturi mamare, iar în cursul acestei zile, artista a mers la un control după intervenția delicată. Ea nu a mers singură la spital, ci împreună cu soțul său, Vlad Huidu, și una dintre cele mai bune prietene ale sale, Antonia. În timp ce era monitorizată și băgată într-un aparat special, carismatica vedetă i-a arătat un semn obscen iubitei lui Alex Velea. Totul s-a petrecut după ce aceasta a fost întrebată dacă totul este în regulă.

“Totul bine?”, o întreabă Antonia pe Giulia Anghelescu într-una dintre filmările urcate pe Instagram Stories.

În timp ce face semnul “ok”, cântăreața spune și adaugă și: “Foarte”. Imediat, ea îi arată un semn obscen Antoniei, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos. Atât Giulia Anghelescu, dar și buna sa prietenă se amuză pentru acest moment.

Antonia a însoțit-o astăzi pe Giulia Anghelescu la un control medical © Instagram Stories
Antonia a însoțit-o astăzi pe Giulia Anghelescu la un control medical © Instagram Stories

Giulia Anghelescu și Antonia sunt foarte bune prietene și își permit să își facă glume cu tentă sexuală. Chiar și așa, unii dintre fanii lor nu au primit prea bine imaginile făcute publice de iubita lui Alex Velea pe Story-ul de la Instagram și, ulterior, distribuite de soția lui Vlad Huidu.

Citește și: Câți euro au dat Antonia și Alex Velea pe noua lor casă! Prețul este fabulos

Vă reamintim că Antonia a suferit și ea o intervenție chirurgicală de curând, despre care nu își dorește să vorbească, deocamdată. Mai mult, ea a răbufnit într-una dintre zilele trecute, când a fost întrebată ce probleme de sănătate a avut.

Citește și...