Antonia a răbufnit după ce a fost întrebată ce operație a suferit. Răspunsul său este tranșant

Publicat: 30/01/2020 | 23:22
Antonia a răbufnit după ce a fost întrebată ce operație a suferit. Răspunsul său tranșant i-a adus însă multe critici, iar ea a reacționat în urma acestora.

Citește și: Antonia a fost externată din spitalul în care s-a operat în secret! Mesajul dureros transmis după ce a ajuns acasă

Antonia, răspuns tranșant după ce a fost întrebată ce operație a suferit

În seara aceasta, Antonia și-a provocat fanii să îi pună întrebări, iar cele mai multe au fost despre intervenția chirurgicală suferită în secret în urmă cu câteva zile. Stresată de numărul mare de mesaje primite în legătură cu acest subiect… ea a răbufnit și a postat pe Instagram Stories următoarea afirmație: “Mi-am pus încă un sân pe spate”. După mesajul făcut urcat pe cunoscuta rețea de socializare, unii dintre fanii artistei s-au supărat și… cineva chiar a criticat-o.

“De ce răspunzi la mișto când cineva te întreabă ce ai pățit? Sunt fani care chiar își fac griji pentru tine”, i-a scris internautul surprins neplăcut de răspunsul tranșant al vedetei.

Spre surprinderea internautului, cântăreața i-a răspuns sincer, însă… în același timp, sec! “Sunt ok! Vă mulțumesc”, a transmis public Antonia, după cum puteți vedea și în poza din dreapta colajului. După aceste două declarații, mulți au înțeles că, deocamdată, iubita lui Alex Velea nu își dorește să facă publice problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Antonia nu dorește sub nicio formă să ofere informații despre operația pe care a suferit-o de curând © Instagram Stories
Antonia nu dorește sub nicio formă să ofere informații despre operația pe care a suferit-o de curând © Instagram Stories

Citește și: Câți euro au dat Antonia și Alex Velea pe noua lor casă! Prețul este fabulos

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.

 

Citește și...