Câți euro au dat Antonia și Alex Velea pe noua lor casă! Prețul este fabulos

Publicat: 24/01/2020 | 10:16

Cu speranță și răbdare, Antonia și Alex Velea și-au împlinit unul dintre cele mai mari visuri! Și-au cumpărat propria casă, după ce au stat mulți ani în chirie. Vila este impunătoare, astfel că prețul a fost unul fabulos! Frumoasa cântăreață abia așteaptă ziua în care fiica din mariajul cu Vincenzo Castellano va locui împreună cu ea și familia minunată pe care și-a contruit-o alături de Alex Velea.

Citește și: Alex Velea și Antonia, decizie radicală în privința copiilor. Ce se întâmplă cu micuții

Suma plătită de Antonia și Alex Velea pentru casa lor

Oficial, Antoniei și lui Alex Velea le-au mers foarte bine în 2019 atât pe plan muzical, dar și cu proiectele în care s-au implicat. Astfel, ei au reușit luna trecută să își achiziționeze casa mult visată! Vila cu etaj este situată pe malul unui mic lac, aflat într-o zonă selectă din cartierul Pipera, iar acoperişul teşit aduce cu cel al Sălii Polivalente din Bucureşti. Ca să devină proprietarii imobilului superb, Antonia și Alex Velea au plătit peste 500.000 de euro, relatează jurnaliștii de la click.ro. Suma nu este atât de mare dacă avem în vedere faptul că artista cere 5.000 de euro pentru un concert de două ore, iar pentru aparițiile de la evenimentele de lansare de produse sau de inaugurare a unui local nou, primește 3.5000 de euro. Pentru concertele la care merg în doi, îndrăgitul cuplu încasează în jur de 7.000 de euro, în funcţie de durată şi de locaţie.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea. Vei rămâne surprins

Sărbătorile din această iarnă i-au prins pe cei doi parteneri și pe băieții lor în casă nouă. Akim, în vârstă de trei ani și Dominic, în vârstă de cinci ani, au împodobit bradul de Crăciun și l-au așteptat cuminți pe celebrul moș cu costum roșu. Potrivit sursei citată mai sus, Antonia a mărturisit că i-a pregătit și fiicei sale o cameră în vila, contruită pe o colină și care are ieșire la lac.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.