Antonia a fost externată din spitalul în care s-a operat în secret! Mesajul dureros transmis după ce a ajuns acasă

Publicat: 30/01/2020 | 19:43

Vești bune pentru fanii cântăreței Antonia! Ea a fost externată din spitalul în care s-a operat în mare secret. La scurt timp după ce a ajuns acasă, ea a transmis un mesaj dureros, iar în urmă cu câteva minute, iubita lui Alex Velea a făcut o postare emoționantă.

Citește și: E oficial! Câte mii de euro au câștigat Abi Talent și Alex Velea de la YouTube, după ce s-au certat crunt

Antonia, mesajul dureros după ce a fost externată

Antonia a trecut printr-o operație dificilă recent, despre care s-a aflat abia ieri, însă, nici ea, nici membrii familiei sale nu au oferit până în acest moment mai multe informații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.În urmă cu mai puțin de 24 de ore, frumoasa artistă a fost externată, potrivit imaginilor pe care le-a urcat pe Instagram Stories. Ajunsă în vila pe care a cumpărat-o împreună cu Alex Velea la sfârșitul anului trecut, vedeta a distribuit un mesaj în limba engleză care se potrivește perfect cu situația în care ea se află în prezent: “Leaving your home and getting back safely is such an underrated blessing”. Traducerea acestor gânduri este următoarea: “Să pleci de acasă și să te întorci în stare bună, sănătos este o binecuvântare subestimată”.

Citește și: Antonia a răbufnit după ce a fost întrebată ce operație a suferit. Răspunsul său este tranșant

După cum puteți vedea atât în poza din dreapta colajului, dar și în galeria foto a articolului, în urmă cu doar câteva minute, mai exact în jurul orei 19:30, Antonia a făcut public un nou mesaj în limba engleză – “Much LOVE (n.r.: Multă Iubire)” – fiind, desigur, destinat tuturor celor care i-au transmis mesaje pozitive de când s-a aflat că a suferit o operație.
Acestea sunt cele două mesaje postate de Antonia în ultimele 24 de ore © Instagram Stories
Acestea sunt cele două mesaje postate de Antonia în ultimele 24 de ore © Instagram Stories

Citește și: Câți euro au dat Antonia și Alex Velea pe noua lor casă! Prețul este fabulos

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.