E oficial! Câte mii de euro au câștigat Abi Talent și Alex Velea de la YouTube, după ce s-au certat crunt

Publicat: 29/01/2020 | 15:41

Abi Talent și Alex Velea par că au îngropat securea războiului început la scurt timp după ce s-a dat startului lui 2020. Cei doi s-au certat crunt și și-au aruncat vorbe grele și…. potrivit unor date oficiale, fiecare a câștigat câte o sumă de bani frumușică de la YouTube, în urma acestui scandal. În rândurile de mai jos, vă dezvăluim câte mii de euro a obținut iubitul Antoniei și protejatul Anamariei Prodan.

Citește și: De la scandalul cu Alex Velea, canalul de YouTube al lui Abi Talent a explodat. Câți subscriberi a făcut în 2020!

Câți bani a primit Abi Talent de la YouTube, după războiul purtat cu Alex Velea

În urma analizei asupra datelor oferite în timp real de site-ul socialblade.com, observăm că Abi Talent a înregistrat o creștere cu 291% față de media obișnuită pentru canalul său de YouTube, ajungând la aproape 600.000 de subscriberi. E foarte important de punctat faptul că tânărul artist nu a postat nimic pe cea mai mare platformă de streaming video din lume despre scandalul cu Alex Velea, ci a purtat războiul pe pagina lui oficială de Instagram.

Singura activitate a lui Abi talent pe canalul de YouTube a fost clipul piesei “Rolex”, lansat în prima zi din acest an. El a avut peste 8 milioane de vizualizări în ultimele 30 de zile ceea ce s-ar traduce prin încasări evaluate de Socialblade între 2.000 și 32.400 dolari. Marja destul de mare vine din faptul că YouTube calculează diferit, în funcție de țară, valoarea încasărilor. În România, unde reclama online este la un nivel destul de scăzut, se află spre coada calasamentului. Altfel spus… protejatul Anamariei Prodan a încasat nu mai mult de 8.000-  10.000 dolari în ultima lună.

Citește și: Reacția lui Abi Talent la piesa în care Alex Velea vorbește despre el

Alex Velea a câștigat mai mulți bani decât Abi Talent de la YouTube

În comparație cu rivalul său, Alex Velea a câștigat mai mulți bani de la YouTube!  Iubitul Antoniei a acționat profesionit: el a publicat materiale video despre scandalul cu Abi Talent pe două canale, repectiv: Alex Velea și Golden Boy Society. Pe primul, celebrul cântăreț a postat o un vlog, în care a povestit partea lui de adevăr. Filmarea a fost publicată pe 16 ianuarie și a ajuns nr. 1 în trending pe YouTube și i-a adus 14.000 de noi abonați într-o singură zi! Media abonaților a sărit cu aproape 700% față de o lună normală și i-a adus artistului un total de peste 200.000 de subscriberi. Canalul a înregistrat un plus de 2,5 milioane de vizualizări și un câștig net situat între 643 și 10.300 dolari. Calculând procentual, reiese că pe canalul propriu, Alex Velea a scos 1.500 – 2.500 dolari în ultimele 30 de zile.

Citește și: Alex Velea a pus punct războiului cu Abi Talent! Iubitul Antoniei, declarații mai sincere și mai incisive ca niciodată: “Dacă-i dădeaum un capac, îl despărțeam de sănătate”

Pe canalul Golden Boy Society de pe YouTube, Alex Velea a dat lovitura de grație! A lansat aici piesa “Sifon Afon” – un diss la adresa lui Abi Talent – pe 18 ianuarie, zi în care numărul de subscriberi a sărit cu 6.000 și a continuat să crească de la o zi la alta ajungând la un plus de 38.000 (aproape 340.000 abonați în total). Canalul iubitului Antoniei a terminat luna cu un avans de peste 6,2 milioane de vizualizări și un câștig în bani, conform socialblade.com de 1.600 – 25.000 dolari. Rezultă că în medie, Alex Velea a scos de pe acest canal, în ultimele 30 de zile, 7.000 – 9.000 dolari.

Valoarea sumelor câștigate de Alex Velea și Abi Talent din YouTube, după scandal

Alex Velea – 11.500 dolari

Abi Talent – 10.000 dolari

Atenție! Valorile sunt aproximative și sunt calculate în timp real de YouTube.

Citește și...