Giulia şi Vlad Huidu s-au filmat în timpul unei dispute conjugale: ”Am plecat de acasă! Suge-o, Vlade!”

Publicat: 11/11/2017 | 15:47
Giulia şi Vlad Huidu s-au filmat în timpul unei dispute conjugale: ”Am plecat de acasă! Suge-o, Vlade!”

Giulia şi Vlad Huidu sunt un cuplu nonconformist, iar artista a demonstrat asta încă o dată! Vedeta s-a filmat în timpul unei dispute conjugale cu tatăl copiilor lui, iar schimbul de replici este unul de-a dreptul savuros.

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu şi-au făcut bagajele şi au plecat împreună la Sibiu. În maşină, cei doi au pornit o mică dispută conjugală, pornind de la două teme generale: fumat şi siluetă, schimbul de replici fiind extrem de savuros. Iată mai jos discuţia dintre cei doi soţi:
Vlad Huidu: După ce că dai 17 le pe ţigări, mai dai 17 lei şi pe… /Giulia: Aşa cum pe tine te deranjează că eu fumez, aşa pe mine mă deranjează că tu ocupi trei sferturi din cadrul pe care m-am chinuit să-l fac până în acest moment. Ce sens are?! Aşadar… / Vlad Huidu: Şi pe mine mă deranjează chestia asta cu trei sferturi din maşina, dar, na, e bine de ştiut./ Giulia: Păi nu am zis că te apuci de slăbit? / Vlad Huidu: Mă apuc când vreau eu! Când o să te laşi tu de fumat, îţi promit că o să mă las şi eu de slăbit! / Giulia: Mamă, n-avem nicio şansă! E clar! / Vlad Huidu: Deci, dacă te laşi tu de fumat. În ziua în care spui ”Nu mai fumez!”, în ziua respectivă mă apuc de alergat şi îţi garantez că în maxim două luni dau jos 20 de kg. / Giulia: Suge-o, Vlade! (n.r burta)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020