Glasgow Rangers a activat clauza pentru transferul lui Ianis Hagi!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/05/2020 | 09:36
Glasgow Rangers a activat clauza pentru transferul lui Ianis Hagi!

Este oficial! Glasgow Rangers a activat clauza pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk. Împrumutat de belgieni în Scoția, „Prințul” i-a convins pe oficilaii lui Rangers că merită cei 5 milioane de euro, reprezentând clauza pe care belgienii au stabilit-o pentru un eventual transfer defenitiv.  

Presa belgiană susține că în ciuda faptului că se confruntă cu probleme financiare uriașe după pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume, oficialii lui Rangers au hotărât să plătească clauza de cumpărare a lui Ianis Hagi în valoare de 5 milioane de euro.

„Fiul legendei Gheorghe Hagi a impresionat pe Ibrox și în ciuda crizei cauzate de coronavirus, Rangers este dispusă să plătească 5 milioane clauza de cumpărare. Hagi s-a transferat de la Viitorul Constanța în schimbul a 4 milioane, vara trecută, însă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lui Genk. Deși a strălucit în primul meci și a adus victoria lui Genk la debut, nu a putut rămâne permanent pe postul de titular sub conducerea lui Felice Mazzu, dar și a lui Hannes Wolf”, se arată într-un articol din presa belgiană.

La încpeutul acestui an, Ianis Hagi a fost cedat sub formă de împrumut de la Genk la Glasgow Rangers, scoțienii având prima opțiune la un transfer definitiv.

Cotat site-ul de specialitate transfermarkt.de la 4,5 milioane de euro, Hagi jr. a jucat pentru Rangers în 12 meciuri în toate competițiile, trecându-și în cont trei goluri și două assist-uri.

De Iansi Hagi s-au mai arătat interesate în această perioadă spaniolii de la Sevilla, italienii de la Lazio dar și bulgarii de la Ludogorets.

Citește și...