Grav accident de circulație în Tulcea. O tânără de 16 ani a murit pe loc

Publicat: 29/05/2020 | 21:55

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222, între localitățile Tulcea și Agighiol.

În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat 2 victime. Conducătorul autoturismului, în vârstă de 19 ani, este preluat de către ambulanța SAJ Tulcea. Pasagera din dreapta – în vârstă de 16 ani – a necesitat intervenția echipajului de descarcerare, dar din nefericire prezenta semne incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ prezent a pronunțat decesul.

La locul intervenției s-au deplasat 8 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la locul intervenției sunt prezenți și lucrători de la Inspectoratului de Poliție Județean. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DIN CLEJANI TRĂIEȘTE UN COȘMAR DUPĂ ACCIDENTUL PRODUS DE MARGHERITA, ÎN CAPITALĂ: „NU POT SĂ IES…”)

O tânără de 16 ani a murit în urma unui grav accident de circulatie

Un alt tânăr din Tulcea a fost implicat într-un grav accident: ”Nu a adaptat viteza…”

În județul Tulcea s-a produs, la începutul anului, un alt accident grav, șoferul având 25 de ani. Accidentul s-a produs după ce tânărul originar din comuna Sarichioi, judeţul Tulcea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea. Ulterior, autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit puternic de un copac, a informat presa locală.

În dreapta șoferului se mai afla o femeie, aceasta fiind salvată de echipajul de descarcerare și mai apoi transportată de urgență la spital.

„În după-amiaza zilei de 29 ianuarie a.c., un bărbat de 25 de ani, din comuna Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222 ( Tulcea-Agighiol) nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila si s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. In urma accidentului au rezultat decesul conducatorului auto si rănirea pasagerului din auto, o femeie de 21 de ani, din comuna Sarichioi, județul Tulcea”, a transmis IPJ Tulcea la momentul respectiv. (VEZI ȘI AICI: ACCIDENT CU VICTIMA ÎN TULCEA! ȘOFERUL UNUI AUTOTURISM A PIERDUT CONTROLUL ASUPRA DIRECȚIEI DE MERS ȘI A INTRAT ÎN COLIZIUNE CU O ALTĂ MAȘINA)