Viorica din Clejani trăiește un coșmar după accidentul produs de Margherita, în Capitală: „Nu pot să ies…”

Publicat: 27/05/2020 | 10:14
Viorica din Clejani trăiește un coșmar după accidentul produs de Margherita, în Capitală: „Nu pot să ies…”

Viorica din Clejani trăiește un adevărat coșmar din cauza accidentului produs de fiica ei, Margherita, în Capitală. Nu, nu pentru că a pățit ceva, ci pentru că este asaltată de televiziune atât de rău, încât susține că nu mai poate ieși din casă nici măcar pentru a-și face cumpărăturile. 

În urmă cu doar câteva zile, Margherita din Clejani a produs un accident ușor în Capitală, în urma căruia bolidul său de lux a suferit câteva lovituri. Din fericire, artista se află în afara oricărui pericol și a putut merge imediat după incident acasă, acolo unde a avut parte de toată susținerea părinților.

CITEȘTE ȘI – CRISTINA ȘIȘCANU ȘI DANIELA GYORFI O SUSȚIN PE VIORICA DE LA CLEJANI ÎN SCANDALUL MOMENTULUI DIN SHOWBIZ! GESTURILE CELOR DOUĂ VEDETE

Dar cum un asemenea eveniment nu putea trece neobservat, mama ei, Viorica din Clejani, deja se simte asaltată de televiziunile care nu s-au clintit din fața casei sale. Pe contul ei de Facebook, celebra cântăreață le-a mărturisit fanilor că nu poate ieși nici măcar pentru a-și face cumpărăturile zilnice, din cauza faptului că a fi asaltată de televiziune și i s-ar pune, probabil, întrebări care mai de care mai incomode.

„Doamne, cum stau televiziunile la mine la poartă…și nu pot să ies, să-mi fac cumpărăturile ca orice om…😒” a scris artista, destul de supărată, pe Facebook-ul său. 

Viorica din Clejani sare în apărarea Margheritei

Viorica din Clejani a demonstrat tot timpul că la ea, nimic nu este mai presus decât familia. Scandalul în care a fost implicată Margherita nu a făcut-o pe artistă să-și iubească fiica mai puțin, ci din contră. Mai mult, după ce a avut o ieșire nervoasă la televizor, aruncând cu lapte și apă pe jurnaliști, Viorica din Clejani a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin intermediul căruia și-a justificat fapta.

NU RATA – VIORICA DIN CLEJANI ÎL FACE PRAF PE IUBITUL MARGHERITEI, DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE FIICA SA: „I-AM DAT SĂ MĂNÂNCE, CĂ ERA MORT DE FOAME”

„După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în fața casei mele de dimineață și până seara…
Se speculează multe în presă pentru rating😁😉
Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urat.
Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne facem că nu vedem. Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară. ♥️” a fost mesajul Vioricăi, pe rețeaua de socializare.