Viorica din Clejani îl face praf pe iubitul Margheritei, după accidentul provocat de fiica sa: „I-am dat să mănânce, că era mort de foame”

Autor: Daria Popa
Publicat: 26/05/2020 | 13:25
Viorica din Clejani îl face praf pe iubitul Margheritei, după accidentul provocat de fiica sa: „I-am dat să mănânce, că era mort de foame”

Ies la iveală informații șocante după ce Margherita din Clejani a produs un accident în Capitală și a fost testată pozitiv cu heroină. Viorica de la Clejani este de părere că iubitul fiicei sale este unul dintre vinovați și susține că anturajul copiilor săi este unul dubios, care îi vânează constant. 

Viorica din Clejani nu a mai rezistat și a răbufnit! Artista a dat de pământ cu iubitul Margheritei, despre care nu prea are cuvinte de laudă.

CITEȘTE ȘI – IONIȚĂ DE LA CLEJANI SARE ÎN APĂRAREA FIICEI SALE! „EU AM ÎNCREDERE ÎN MARGHERITA. EA A VORBIT CU MINE SINCER. DE UNDE AU IEȘIT ACESTE ACUZAȚII”

După cele întâmplate, Viorica din Clejani nu a avut nicio reținere să spună câteva cuvinte dure la adresa iubitului fiicei sale, dar și la adresa anturajului pe care îl au copiii ei, considerând că acesta este unul cu influențe negative.

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Probabil că ăla a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan. Voi n-ați văzut că și-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni”, a spus Viorica de la Clejani în apărarea fiicei sale, după accidentul pe care l-a provocat aceasta.

NU RATA – LOVITURĂ PENTRU MARGHERITA DIN CLEJANI! DUPĂ CE A FĂCUT-O PRAF CĂ S-A OPERAT PREA MULT, CODIN MATICIUC MAI ARUNCĂ O BOMBĂ: „MĂ ÎNGRIJOREAZĂ”

Viorica din Clejani, atac dur la adresa iubitului Margheritei

După ce l-a asociat cu un anturaj cu influențe negative, Viorica din Clejani a continuat să-l facă praf pe iubitul Margheritei, pe care l-a făcut muritor de foame.

„L-am băgat în curte și i-am dat să mănânce că era mort de foame!”, a mai spus artista, despre iubitul fiicei sale.

Citește și...