Ioniță de la Clejani sare în apărarea fiicei sale! „Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. De unde au ieșit aceste acuzații”

Autor: A. D.
Publicat: 26/05/2020 | 13:17
Ioniță de la Clejani sare în apărarea fiicei sale! „Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. De unde au ieșit aceste acuzații”

 Ultimul scandal din lumea mondenă o are ca protagonistă pe Margherita de la Clejani. Vedeta este acuzată că a provocat un accident rutier și că se afla la volan sub influența unor substanțe interzise.

În dimineața zilei de 23 mai, Margherita a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Explicația pe care a oferit-o tânăra a fost că a pierdut controlul volanului pentru că se concentra să își retușeze rujul. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ PENTRU MARGHERITA DIN CLEJANI! DUPĂ CE A FĂCUT-O PRAF CĂ S-A OPERAT PREA MULT, CODIN MATICIUC MAI ARUNCĂ O BOMBĂ: „MĂ ÎNGRIJOREAZĂ”)

Însă polițiștii au o altă variantă. Pentru că felul în care se comporta artista a trezit suspiciuni, autoritățile au decis ca aceasta să fie testată. Așa a ieșit la iveală faptul că tânăra nu se afla sub influența alcoolului, dar aparatul DrugTest a relevat faptul că Margherita se afla sub influența unor substanțe interzis. În prezent, se așteaptă rezultatul probelor biologice de la INML.

Ce sune Ioniță că ar fi consumat fiica lui, înainte să se urce la volan

După ce acest subiect a făcut vâlvă în presă, Ioniță de la Clejani a sărit în apărarea Margherite și a ținut să demonteze toate acuzațiile care au fost aduse. Bărbatul a negat vehement ipoteza consumului de substanțe interzise și apus totul pe seama unor pastile pentru slăbit.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii „XNS”, Ioniță a oferit o nouă variantă a firului evenimentelor și s-a arătat revoltat de acuzațiile aduse fiicei sale. (VEZI ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A PUS VECINII ÎN CAP! OAMENII AU CHEMAT POLIȚIA: ”LA 3 DIMINEAȚA SE AUD ZGOMOTE DIN APARTAMENTUL EI”)

Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo.

Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a declarat Ioniță de la Clejani, luni seară, la XNS.

Citește și...