Lovitură pentru Margherita din Clejani! După ce a făcut-o praf că s-a operat prea mult, Codin Maticiuc mai aruncă o bombă: „Mă îngrijorează”

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 12:19
Lovitură pentru Margherita din Clejani! După ce a făcut-o praf că s-a operat prea mult, Codin Maticiuc mai aruncă o bombă: „Mă îngrijorează”

În urmă cu ceva timp, între Codin Maticiuc și Margherita din Clejani izbucnea un scandal monstruos. Celebrul actor a pus-o la zid pe fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani, spunând că este mult prea operată, iar mama artistei nu a avut nicio reținere să intervină și să adâncească scandalul cu pricina. Acum, Codin Maticiuc mai aruncă o bombă, cu subînțeles și vorbește despre consumul de droguri. 

Codin Maticiuc a vorbit despre consumul de droguri și, astfel, i-a dat peste nas atât Margheritei din Clejani, cât și tuturor celor care sunt dependenți de substanțele interzise.

NU RATA – MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A PUS VECINII ÎN CAP! OAMENII AU CHEMAT POLIȚIA: ”LA 3 DIMINEAȚA SE AUD ZGOMOTE DIN APARTAMENTUL EI”

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Codin Maticiuc a povestit că, din fericire, el a fost ferit de astfel de dependențe și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și să admită faptul că îl îngrijorează ceea ce se întâmplă cu tinerii din ziua de azi.

„M-am ferit total de cele ilegale. Au ajuns în preajma mea târziu, când aveam destul de mult discernământ, ăsta a fost norocul meu. Cred că generația mea în general a fost ceva mai ferită de acest flagel care, sincer să fiu, mă îngrijorează. Miami Bici este în sine în semnal de alarmă în acest sens” a spus Codin Maticiuc, pentru sursa citată.

Nu renunță la viața de noapte

Deși este tătic acum, Codin Maticiuc a renunțat doar la statutul de „crai de Dorobanți”, nu și la viața de noapte. Actorul a mai spus, pentru sursa citată, că viața de noapte îl ispiră, în general, pentru materialele pe care le publică pe blog, dar și pentru filme sau alte genuri de conținut.

CITEȘTE ȘI – NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CARE ESTE LEGĂTURA DINTRE MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI JOHNNY DEEP

„S-au rărit considerabil datorită proiectelor (viața de noapte, n.r.). Nevoia nu simt că a scăzut, doar că am cu totul alte priorități acum. Night-life-ul continuă să mă atragă și îmi oferă și enorm de mult material pentru blog, viitoare cărți și scenarii” a mai spus Codin.