Grav accident pe DN1. Un TIR s-a răsturnat peste o maşină, două persoane au murit

Publicat: 28/10/2017 | 17:24
Grav accident pe DN1. Un TIR s-a răsturnat peste o maşină, două persoane au murit

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN1, iar două persoane şi-au pierdut viaţa. Victimele au murit strivite în maşină, după ce TIR-ul aflat în faţă s-a răsturnat peste maşina lor.

Două persoane au murit, după ce un TIR încărcat cu parchet s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau, iar la ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru scoaterea acestora din maşină. De asemenea, alte două persoane au fost rănite după ce maşina în care erau s-a răsturnat într-un şanţ. Accidentul a avut loc pe DN 1, la Perşani, în judeţul Braşov.

Autotrenul încărcat cu 20 de tone cu parchet a intrat în balans şi s-a răsturnat peste un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, două persoane şi-au pierdut viaţa şi sunt încarcerate în autoturism, iar la faţa locului intervin două echipaje de descarcerare. La momentul la care pompierii au ajuns la faţa locului, pasagerii erau decedaţi. „Deocamdată nu ne putem pronunţa dacă în afară de cele două persoane decedate mai sunt şi alte persoane în autoturism”, a spus Sfreja. La această oră, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.


 

Citește și...