„Greii” din fotbalul european în licitație pentru Ianis: „Ar fi transferul secolului!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/04/2020 | 11:17
„Greii” din fotbalul european în licitație pentru Ianis: „Ar fi transferul secolului!”

„Greii” din fotbalul european au intrat în licitație pentru Ianis Hagi.

Fostul impresar FIFA, Giovani Becali a declarat că nume grele din fotbalul european i-au cerut referințe despre „Prinț”.
„Am fost întrebat de Txiki Begiristain, de Mourinho, de mulţi antrenori şi directori sportivi despre Ianis şi vă daţi seama că am vorbit aşa cum trebuie să vorbesc, mai ales că atunci Ianis funcţiona, adică a şi dat dovadă după ce s-a întors de la Fiorentina. Ianis e pe un drum bun, cred că Rangers îi va face opţiunea pentru că acolo e singurul care poate face ceva în plus, scoţienilor nu prea le plac, dar uneori le plac acele driblinguri. Ianis are alte calităţi, de fotbalist modern, mersul lui e mai frumos decât al tatălui, îmi place mai mult mersul lui, pare ca o gazelă, are o traiectorie frumoasă şi la Glasgow ar putea creşte frumos dacă i se face opţiunea”, a declarat Giovani Becali.

Ultimul nume greu care a intrat în cursa pentru Ianis Hagi este gigantul Real Madrid.  

Potrivit spaniolilor de la „Donbalon”, Ianis Hagi este dorit de Real Madrid, formație la care a evoluat Gică Hagi în perioada 1990-1992. Ibericii susțin că Hagi jr. se pliază perfect pe cerințele lui Florentino Pérez. În contextual actual al pandemiei de coronavirus care a lovit întreaga lume și care a afectat teribil economia mondială, giganții din fotbal nu își vor mai permite să pună la bătaie sume astronomice pentru transferuri. Este și cazul „galacticilor” de la Real Madrid, club care deja și-a stabilit strategia pe care o va aborda în viitorul apropiat.

Cei de la „Dobalon” sunt însă convinși că în ciuda licitației la care va participa în vară pentru Ianis Hagi, Real Madrid nu îl va rata pe fiul „Regelui” având în vedere că Zinedine Zidane și- a dat deja acceptul pentru încorporarea sa.

Spaniolii merg mai departe și susțin că Hagi jr. a avut deja primele discuții cu Florentino Pérez, Real Madrid fiind dispusă să pună la bătaie 10 milioane de euro în contextul în care Rangers are prima opțiune de cumpărare a lui Ianis de la Genk pentru o sumă de 6.5 milioane de euro.

Citește și...