Greșeală de neiertat! O tânără a murit de COVID-19, după ce medicii au stabilit că nu este în stare gravă încât s-o interneze

Autor:
Publicat: 26/03/2020 | 12:35
Greșeală de neiertat! O tânără a murit de COVID-19, după ce medicii au stabilit că nu este în stare gravă încât s-o interneze

O cetățeană britanică, Kayla Williams, în vârstă de 36 de ani, care locuia împreună cu soțul său în sudul Londrei, a murit zilele trecute, după ce tânăra a prezentat simptome evidente ale infecției de COVID-19. Cu doar o zi în urmă, medicii veniseră la domiciliul acesteia pentru a o consulta. Au lăsat-o acasă și au plecat sub pretextul că femeia nu prezintă un pericol.

Fabian Williams, soţul femeii, spune că a sunat la ambulanţă, vineri, după ce timp de mai multe zile soţia sa s-a simţit rău, iar în ultima perioadă nu mai putea respira, voma şi acuza dureri puternice de stomac, scrie The Guardian.

Bărbatul spune că un paramedic a ajuns la locuinţa lor şi după ce a i-a făcut câteva teste i-a spus că nu o va duce la spital deoarece nu reprezintă o prioritate.

CITEȘTE ȘI:  COVID 19. Coronavirusul a scumpit drogurile! Au apărut și primele cazuri de sevraj…

Șocant este faptul  că starea soţiei sale s-a deteriorat a doua zi şi la scurt timp după aceea a găsit-o moartă în cameră.

Trei echipaje de ambulanţă au sosit după ce a anunţat decesul, au încercat să o resusciteze şi ulterior trupul femeii a fost preluat pentru a fi dus la morgă.

Kayla Williams, victimă răpusă de COVID-19

Soțul femeii suferă de diabet

După moartea tinerei, medicii au stabilit ca bărbatul să rămână izolat la domiciliu, deși acesta prezintă și alte afecțiuni grave.

„De atunci nu mai ştiu nimic. M-au lăsat aici şi mi-au spus că trebuie să mă izolez. Nu mi-au spus altceva. Sunt diabetic. Iau insulină. Tot ce ştiu este că trebuie să mă izolez”, a declarat bărbatul pentru The Guardian.

CITEȘTE ȘI:  VICTOR PONTA îi cere demisia lui Orban: „Haide, Ludovicule, că poți și tu. Avem

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă din Londra a declarat: „Am fost chemaţi la 8.32 dimineaţa vineri, 20 martie, pentru o persoană care se simţea rău la o adresă din Peckham. Clinicienii noştri au tratat pacientul şi i-au sfătuit să sune înapoi dacă starea lor se schimbă.

Am fost chemaţi a doua zi la 3.24 pm. Din păcate, pacientul murise. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată”.

La acest moment, reprezentantul serviciului de ambulanţă se ocupă ca personalul medical să gestioneze această situaţie fără precedent.