Greșeli gramaticale de râsul curcilor! Ce mesaj a scris Gheorghe Dincă pe crucea de pe mormântul părinților lui

Publicat: 17/10/2019 | 11:01
Greșeli gramaticale de râsul curcilor! Ce mesaj a scris Gheorghe Dincă pe crucea de pe mormântul părinților lui

Gheorghe Dincă a intrat în atenția opiniei publice după ce le-a răpit, sechestrat și ucis – conform propriilor declarații – pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. ”Monstrul din Caracal” lua fete și femeie la ocazie, iar ani de-a rândul nu a bănuit nimeni care era ”pasiunea” sa extremă. Din nefericire, a fost nevoie de o dublă tragedie pentru ca oamenii legii să intervină și să îl plaseze pe Dincă acolo unde îi este locul, în arest. 

Cazul ”Caracal” este departe de a fi încheiat, ies la iveală din ce în ce mai multe informații care ”creionează” profilul criminalului Gheorghe Dincă, chiar și reprezentanți ai FBI intervenind pentru a face o analiză comportamentală a bărbatului. Pe de altă parte, oamenii încearcă să înțeleagă cum un vecini de-al lor a putut săvârși astfel de atrocități, s-au căutat detalii care să susțină ipoteza conform căreia Dincă nu este un doar ”lup singuratic” și se încearcă, în continuare, să se descopere indicii referitoare la întreaga sa activitate infracțională.

Era recunoscut, în comunitate, drept un bărbat care se pricepea să lucreze cu metalele. Probabil că vecinii lui Dincă au dreptate. Cert este, însă, că – dacă discutăm despre gramatica limbii române – ”Monstrul din Caracal” mai avea multe de învățat. Chiar pe crucea părinților săi se află trei mari greșeli, semn că Dincă, atunci când a comandat crucea și mesajul, nu a făcut altceva decât să confirme că stătea rău la capitolul ”Să scriem corect”.

”Regrete eterne vă plâng ân veci copii și nepoți” – stă scris pe crucea părinților lui Gheorghe Dincă, iar greșelile sunt evidente. ”În” este trecut ”ân”, ”copii” în loc de ”copiii” și ”nepoți” în loc de ”nepoții”. Dar Dincă, din nefericire, avea cu totul alte preocupări.

Greșeli gramaticale strigătoare la cer pe crucea părinților lui Gheorghe Dincă