Grindina face ravagii în toată România. ANM anunță în continuare fenomene foarte periculoase

Publicat: 28/04/2019 | 09:43
Grindina face ravagii în toată România. ANM anunță în continuare fenomene foarte periculoase

ANm a emis o avertizare de ultimă oră prin care anunță cetățenii cu privire la viitoarele manifestări de instabilitate atmosfrică. Se anunță furtuni cu fulgere, grindină și vijelii în multe zone din țară, iar alerta este valabilă și de Paște.

Conform informării emise de ANM, vremea rea se va menține în perioada 27 aprilie, ora 14:00 – 28 aprilie, 18:00. Vor afectate următoarele județe: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Sălaj, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Vâlcea.

O ploaie cu grindină de mari dimensiuni i-a speriat pe locuitorii din localitatea Voineşti, judeţul Dâmboviţa. Gheața care a durat doar câteva minute a produs pagube importante culturilor din localitate.

Vine vara cu grindina…

Publicată de Valentin Onea pe Vineri, 26 aprilie 2019

În Timișoara, acoperișul unui bloc a căzut peste două mașini

Vremea rea a făcut ravagii și în Timișoara, acolo unde acoperișul unui bloc a căzut peste două mașini. Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ. Reamintim că județul Timiș se află sub cod portocaliu de ploi însoțite de descărcări electrice.

Citește și...