„Guriță” anunță „revoluție” la Dinamo: „Vor veni mai mulți jucători care vor da o altă față echipei!”

Publicat: 01/09/2020 | 08:13
„Guriță” anunță „revoluție” la Dinamo: „Vor veni mai mulți jucători care vor da o altă față echipei!”

După ce a debutat cu stângul în cel de-al doiea său mandat ca antrenor pe banca formației Dinamo București, „câinii” cedând la limită, scor 1-0, duelul cu Chindia Târgoviște, Cosmin Contra a anunțat „revoluție” în perioada imediat următoare la nivelul lotului de jucători.

„Nu m-am așteptat să jucăm așa slab. Băieții au lucrat bine la antrenamente. Paradoxul este că în cele trei zile pe care le-am petrecut împreună, nimic nu prevedea ca jocul să fie așa slab. Știam că am mult de muncă, stiam că avem nevoie de multe schimbări, dar le-am zis și lor, aici nu o să mai accept niciodată lipsa de atitudine, lipsa de a înțelege la ce club ești și sigur vor dispărea mulți dintre ei pentru că Dinamo vine după 2-3 ani în care s-a zbătut în anonimat și trebuie să găsim jucătorii care să joace cu atitudine. Unii jucători au încercat, au avut atiduine, dar au fost multe greșeli, pase greșite, nu am văzut acțiuni individuale. Sunt lucruri pe care ca antrenor nu poți să le previi înaintea unui meci. Te aștepți ca jucătorii să aibă personalitate, dacă sunt la Dinamo, te aștepți să aibă valoare să joace la Dinamo. Din păcate, am făcut un joc foarte slab. Vor veni în astea 10 zile mai mulți jucători care vor da o altă față echipei, pentru că avem nevoie de jucători valoroși care să schimbe fața echipei”, a declarat Cosmin Contra, antrenorul principal al formației Dinamo București.

Chindia a obţinut primul succes din acest campionat prin golul marcat de Daniel Florea (min. 45+2).

Pentru Chindia aceasta este prima victorie a sezonului după eșecul din prima rundă din Copou, scor 1-0. De partea cealaltă Dinamo rămâne cu punctual cucerit în prima rundă pe „Național Arena” cu FC Hermannstadt, scor 1-1.