„Guriță” e „CONTRA” EURO 2020 și după 0-2 cu Suedia: „Contractul meu expiră în decembrie!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/11/2019 | 00:37

România a pierdut „finala” de pe „Național Arena”, scor 2-0 cu Suedia şi a ratat calificarea directă la Campionatul European din 2020.

Reprezentativa României a fosst depășită net la toate capitolele de Suedia, evoluând execrabil în duelul cu scandinavii. Elevii „maestrului” Contra au fost depășiți la toate capitolele de o echipă care deși nu a avut nevoie de victorie pe „Național Arena”, s-a distrat în fața unei echipe experimentale a „maestrului” Contra, selecționer care și-a arătat limitele la acest meci.

La fel ca și în precedentele partide din actualele preliminarii cu formațiile importante din grupă, „tricolorii” au evoluat ruşinos și în meciul decisiv pentru calificarea la EURO sub mandatul lui Cosmin Contraa şi a pierdut fără drept de apel cu Suedia, nordicii distrându-se efectiv în prima repriză cu formula experimenală a lui „Grande”.

Depășită la toate capitolele de scandinavi, naționala lui „Grande” mai păstrează o singura speranţă de a ajunge la turneul final al EURO 2020 prin Liga Națiunilor, competiiție în care România este în play-off.

„Din păcate azi nu am putut să câştigăm, pentru că am avut în faţă o echipă mai bună. Cred că este cel mai slab meci din mandatul meu. Eu sunt la dispoziţia Federaţiei. Contractul meu expiră în decembrie şi mai am un meci luni, în Spania. După aceea vom vedea ce se va întâmpla. În principiu, contractul meu expiră imediat după acest meci cu Spania. Când pierzi cum am pierdut, orice părere trebuie respectată şi nu am ce să comentez. Ne-a bătut o echipă mai bună şi trebuie să învăţăm din ele. Avem şanse să ne calificăm, trebuie să credem în şansa noastră. E normal să fie nemulţumire generală. Ei au practicat un joc foarte simplu, au alergat mai mult ca noi, în timp ce noi am comis câteva greşeli individuale importante” a declarat Cosmin Contra.

După înfrângerea de pe „Național Arena” cu Suedia, România a ratat calificarea directă la EURO 2020!

Citește și...