„Guriţă” înaintea duelului cu Mircea Lucescu: „Întotdeauna m-am simţit norocos!”

Publicat: 09/11/2017 | 07:00
„Guriţă” înaintea duelului cu Mircea Lucescu: „Întotdeauna m-am simţit norocos!”

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Turcia, care va avea loc în această seară de la ora 20:15  pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, Cosmin Contra, a vorbit despre şansa lui de a ocupa funcţia de selecţionerul al României. Cosmin Contra a spus că atât el, cât şi jucătorii convocaţi de el la echipa naţională trebuie să se simtă onoraţi, dar şi responsabili pentru a califica naţionala tricolorilor la turneele finale. 

„Poate cei care vin din urmă vor avea responsabilitatea pentru a ne face fericiţi, responsabili de rezultate, să facă un pas important pentru cariera lor, vom avea şi aportul suporterilor la turneul final, e un plus pentru a ne bate la fiecare meci. Eu întotdeauna m-am simţit norocos, pe unde am ajuns am avut nevoie de noroc, mai ales când ajungi selecţionerul României. Mă simt şi responsabil pentru a ne califica la un turneu final. Jucătorii trebuie şi ei să înţeleagă că au nevoie de responsabilitate pentru a se califica şi la turneele viitoare”, a declarat Cosmin Contra, selecţionerul României.

„Guriţă” a spus că vrea să-şi canalizeze toată energia pe jocul din această seară şi nu a vorbit deloc de meciul cu Olanda care va avea loc pe „Naţional Arena”, pe 14 octombrie.

„Mă interesează întâi meciul de joi, apoi voi avea la dispoziţie cinci zile pentru a mă gândi la partida cu olandezii. Voi încerca însă să dau o continuitate, iar pe parcurs, având la dispoziţie şase schimbări, să ofer şi altor jucători şansa să se exprime”, a declarat Cosmin Contra.

Partida amicală România- Turcia va avea loc în această seară de la ora 20:15 pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, jocul fiind transmis în direct de Pro TV.

                       

Cristi P.               

Citește și...