Hagi cere prudență cu Dinamo: „Va fi foarte greu!”

Publicat: 02/07/2020 | 13:56
Hagi cere prudență cu Dinamo: „Va fi foarte greu!”

Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța, a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului pe care elevii săi îl vor susține astăzi la Ovidiu în epilogul rundei a VII-a a play-out-ului Ligii 1 cu Dinamo că partida va fi una grea pentru dobrogeni.

Chiar dacă „câinii” vin din postura de „lanternă” a play-out-ului, Hagi le-a transmis elevilor săi că simpla prezență pe teren nu va rezolva ecuația punctelor puse în joc.

„E un meci important, cu o echipă de tradiţie, un club mare. Încercăm ca la fiecare meci de acasă din play-out să facem puncte şi ne gândim la acest lucru. Va fi foarte greu, chiar dacă Dinamo nu este acum într-o perioadă foarte bună. Cu siguranţă că va trebui să jucăm foarte bine pentru a scoate un rezultat pozitiv. Mentalitatea noastră este să marcăm cât mai multe goluri, aşa am făcut în acest play-out, din păcate statistic reiese că am şi primit multe goluri. Sperăm ca mâine să avem un fotbal bun şi să marcăm mai mult şi să primim mai puţine. Eu cred că Dinamo are jucători foarte buni în atac, au un lot omogen, cu jucători foarte buni. În teren care va fi mai iute va câştiga. Va fi o luptă grea, pentru că fiecare punct în play-out e important”, a declarat Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța.

Partida Viitorul – Dinamo, din cadrul etapei a VII-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa astăzi de la ora 20:00, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Program etapa a VII-a play-out Liga 1
Poli Iași- FC Hermannstadt 2-3
Academica Clinceni- Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0
FC Voluntari- Chindia Târgoviște 2-0
Joi, 2 iulie
ora 20:00 Viitorul Constanța- Dinamo București

Clasament play-out Liga 1
1 Viitorul Constanța- 31 pct
2 FC Voluntari – 27 pct
3 Academica Clinceni- 26 pct

4 Sepsi OSK- 24 pct
5 FC Hermannstadt- 21 pct
6 Poli Iași- 18 pct
7 Chindia Târgoviște- 17 pct
8 Dinamo- 17 pct