Hagi l-a luat pe Florin Cernat, iar acum este aproape sa transfere un alt jucator dorit de Steaua!

Publicat: 12/06/2015 | 14:03
Hagi l-a luat pe Florin Cernat, iar acum este aproape sa transfere un alt jucator dorit de Steaua!

Gica Hagi doreste sa-si intareasca atacul si in acest sens l-a ofertat pe Liviu Ganea. Fostul dinamovist s-a aflat in trecut si pe lista lui MM Stoica, cel care l-a dorit insistent la Steaua.

Gica Hagi a reusit sa dea prima lovitura pe piata transferurilor, asta dupa ce l-a adus pe Florin Cernat (35 ani), fotbalist dorit de Steaua si de Dinamo.

Acum, “Regele” doreste sa intareasca si compartimentul ofensiv, iar in acest sens l-a ofertat pe Liviu Ganea (27 ani), mai ales ca in sezonul urmator Viitorul are ca obiectiv participarea in cupele europene. Ultima oara la FC Brasov, formatie care a retrogradat, “Ganita” este liber de contract.

Hagi s-a certat cu sefii FRF
Hagi s-a certat cu sefii FRF


Crescut de Dinamo, dorit de Steaua

Liviu Ganea a fost considerat unul dintre cei mai talentati tineri atacanti din Liga 1. Crescut de Dinamo, varful s-a transferat la CFR Cluj, iar din cauza unor accidentari nu a reusit sa se impuna in “Gruia”.

Liviu Ganea a evoluat in trecut pentru Dinamo
Liviu Ganea a evoluat in trecut pentru Dinamo

Interesant este ca in 2011, jucatorul a fost dorit de MM Stoica la Steaua, acesat fiind unul dintre preferatii fostului manager din Ghencea.

Atunci, presa l-a poreclit “noul Danciulescu”, tinand cont de trecutul “Corbului”, cel care a jucat in tricoul marelor rivale.

 

CITESTE SI:

Cum a fost filmata fiica lui Gheorghe Hagi! Imaginile cu fiica „Regelui” facand ASTA au ajuns deja pe Internet!

„Da-i lui Gicuta, o rezolva el!” Imagini im premiera cu tatal lui Gica Hagi in timp ce „Regele” scria istorie in fotbalul mondial!

I.M
 

Citește și...