Hagi nu a suportat înfrângerea de la Sibiu: „Sunt supărat! Nu am avut atacanți!”

Publicat: 30/07/2020 | 10:19
Hagi nu a suportat înfrângerea de la Sibiu: „Sunt supărat! Nu am avut atacanți!”

Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța, a digerat cu greu eșecul pe care elevii săi l-au înregistrat în runda a XII-a a play-out-ului Ligii 1 la Sibiu cu FC Hermannstadt, scor 2-0 (0-0).

Jucătorii lui Ruben Albes au făcut diferența în ultimul sfert de oră când au punctat prin Ionuţ Stoica (min.76) şi Gabriel Debeljuh (min.84 – penalty), ibericul luându-și astfel revanșa după „botezul” primit în fotbalul românesc la Ovidiu în tur, scor 1-4.

„Regele” nu a suportat umilința și a pus tunurile pe jucătorii săi.

„Normal că sunt supărat! A fost meci echilibrat până în minutul 75, apoi a venit acea greșeală. În atac n-am produs pericol și trebuia să o facem. Iancu a fost accidentat, se întâmplă, dar jucătorii care au intrat ar fi trebuit să facă diferența. Am dat ritmul meciului, dar în ultimele 30 de minute trebuie să ataci poarta. Am pus presiune, dar n-am avut atacanți. Nu mă interesează dacă va fi întrerupt play-out-ul, dar nici lupta pentru titlu”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei.

Cu cele trei puncte câștigate contra dobrrogenilor, FC Hermannstadt a făcut un pas uriaș spre menținerea în pria ligă acumulând 31 de puncte, fiind pe lcul 4 la egalitate cu FC Voluntari, formație care are însă un golaveraj superior.

De partea cealaltă Vitorul a rămas lider detașat în play-out, formația lui Gică Hagi având 42 de puncte, cu 10 peste a doua clasată, Academica Clinceni.

Program etapa a XII-a play-out Liga 1
Chindia Târgoviște – Academica Clinceni 3-1
FC Hermannstadt – Viitorul Constanța 2-0
Joi, 30 iulie
ora 20:30  Poli Iași – FC Voluntari
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Dinamo București *)
*) partida va fi reprogramată

Clasament Play-out Liga 1
1 Viitorul Constanța – 42 pct (12 j.)
2 Academica Clinceni – 32 pct. (12 j.)
3 FC Voluntari – 31 pct. (11 j.)
4 FC Hermannstadt – 31 pct. (10 j.)
5 Sepsi OSK – 28 pct. (11 j.)
6 Poli Iași – 23 pct. (11 j.)
7 Dinamo București – 21 pct. (7 j. )
8 Chindia Târgoviște – 20 pct. (10 j.)