Hagi nu-și poate ascunde dezamăgirea după ratarea play-off-ului: „Nu mă interesează lupta la titlu. Sunt în play-out!”

Publicat: 07/07/2020 | 10:07
Hagi nu-și poate ascunde dezamăgirea după ratarea play-off-ului: „Nu mă interesează lupta la titlu. Sunt în play-out!”

Gică Hagi, managerul general al formații Viitorul Constanța, nu și-a ascuns dezamăgirea la finalul partidei pe care elevii săi au terminat-o nedecis pe „Anghel Iordănescu” cu FC Voluntari, scor 0-0, de faptul că nu a reușit să plece cu toate punctele puse în joc din această deplasare.

„Meci greu, echilibrat. Puteam să plecăm acasă cu cele trei puncte. Cred eu că am făcut un meci foarte bun. Eu sunt același de când m-am născut, îmi place să câștig. Eu trăiesc meciul în modul meu și după ce se termină meciul mă liniștesc și eu. Nu știu dacă îl chemăm pe Cojocaru, o să vedem, mai sunt niște meciuri. El trebuie să-și facă treaba foarte bine la echipa unde se află, să concureze cu toți ceilalți, pentru că e unul dintre cei mai talentați portari din țară, am spus-o și când era la noi”, a declarat Gică Hagi.

Întrebat de lupta la titlu dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, formații despărțite de doar un punct în clasament cu patru etape înainte de finalul play-offului,  „Regele” a fost radical.

„Nu mă interesează lupta la titlu, sunt unde sunt și acum mă concentrez pe play-out. Suspansul face bine, toate meciurile sunt interesante, sunt echipe puternice care se luptă”, a conchis Gică Hagi.

Cu remiza de pe „Anghel Iordănescu” din prima etapă a returului play-out-ului acestei ediții a Ligii 1, cele două formații și-au consolidat locurile în clasament, Viitorul Constanța fiind pe primul loc cu 35 de puncte iar FC Voluntari pe locul secund cu 28 de puncte. Podiumul în play-out este întregit de Academica Clinceni formație care are 26 de puncte.