Halep a făcut anunțul: „Nu voi merge la Fed Cup. Am ales Jocurile Olimpice și vreau să aduc o medalie de la Tokyo țării mele!”

Autor: Cristian P
Publicat: 28/12/2019 | 14:08
Halep a făcut anunțul: „Nu voi merge la Fed Cup. Am ales Jocurile Olimpice și vreau să aduc o medalie de la Tokyo țării mele!”

Simona Halep a anunțat la puțin timp după ce a fost aleasă cea mai bună jucătoare de tenis în România în anul 2019, distincție primită la „Gala Tenisului Românesc”, că în anul 2020 nu va evolua pentru echipa României în Fed Cup!


Zlatan e din nou „diavol”: „Mă întorc la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc!”


Fostul lider mondial WTA, Simona Halep, care încheie anul pe locul 4 WTA, a dezvăluit că a luat această decizie pentru a se concentra 100%  pe participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo acolo unde speră să câştige o medalie.

„După discuţii multe cu echipa, am ales Jocurile Olimpice. Ca să fiu capabilă şi aptă 100% în mintea mea cu pregătirea am ales să joc doar la Jocurile Olimpice şi o voi face cu mândrie şi cu mare onoare. A fost o decizie foarte grea pe care a trebuit să o iau, dar e cel mai bine pentru toţi. Aşa am hotărât împreună cu echipa de Fed Cup. Oricum sunt alături de echipă întotdeauna când joacă. Atenţie, nu este o retragere de la Fed Cup, este doar an olimpic şi am ales să joc la Tokyo. Jocurile Olimpice reprezintă prioritatea mea pentru că îmi doresc tare mult să câştig o medalie, de aceea voi participa la tot ce se poate, simplu, dublu şi dublu mixt. Voi face totul pentru a obţine un rezultat bun şi să aduc o medalie ţării noastre”, a declarat Simona Halep.

În cadrul Galei Tenisului Românesc, eveniment organizat de Federația Română de Tenis, alături de Simona Halep și Horia Tecău, jucător care încheie anul pe locul 19 în clasamentul ATP la dublu, a primit titlul de cel mai bun jucător român al anului.

Citește și...