Halep câștigă primul meci susținut după pandemie!

Publicat: 11/08/2020 | 17:48
Halep câștigă primul meci susținut după pandemie!

Românca Simona Halep s-a calificat în turul 2 la turneul de tenis WTA Praga, după victoria cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 (3).


NBA-UL ESTE LA LOC DE CINSTE » 7 MECIURI ÎN NOAPTEA DE MARȚI SPRE MIERCURI!

La primul meci disputat după o pauză de șase luni cauzată de pandemia de coronavirus, românca a avut parte de o replică pe măsură din partea sportivei clasate pe locul 46 mondial.

După un 6-1 clar în primul set în cate Hercog nu a avut nicio șansă, Simona Halep s-a relaxat permițându-I adversarei sale să revină în meci, aceasta impunându-se cu același scor, 6-1. În decisiv compatrioata noastră și-a arătat clasa, reușind să se impună cu 7-6 (3), calificându-se astfel în turul al doilea.

Adversara româncei va fi Barbora Krejcikova, locul 118 mondial în proba de simplu. Aceasta a trecut astăzi de Patricia Ţig cu scorul de 6-3, 6-4. Cea mai bună performanţă a carierei în proba de simplu pentru cehoaica Krejcikova este finala de la Nurnberg, din 2017.

Confruntarea din optimile WTA Praga va fi a doua dintre Halep și Krejcikova, românca reușind să o câștige pe cea precedentă, 6-3, 1-6, 6-1, la București, în 2016. Dacă o va elimina pe reprezentanta gazdelor din competiție, Simona Halep ar putea juca în sferturile de finală cu Elena Gabriela Ruse. Vă reamintim că turneul de tenis WTA de la Praga, este dotat cu premii totale în valoare de 202.250 dolari.