Halucinant! Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă și ce semnificație are

Autor: A.N.
Publicat: 29/01/2020 | 19:18
Halucinant! Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă și ce semnificație are

Halucinant! Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă și ce semnificație are. Abia acum s-a aflat!

„Monstrul din Caracal” le-a povestit anchetatorilor despre momentele în care a apelat la servicii de prostituție sau la partenere sexuale contra anumitor servicii. Anchetatorii au ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă avea adevărate obsesii sexuale. Aceștia au notat în rechizitoriu că sexul reprezintă pentru Gheorghe Dincă o preocupare dominantă.

La examenul fizic efectuat la SJML Olt, dr. Cărtărescu Alin a consemnat faptul că pe organul genital al inculpatului, a observat tatuajul „LUX”, potrivit spynews.ro. Acest detaliu, însă, a ajuns în spaţiul public după finalizarea rechizitoriului.  Atunci când a fost întrebat de semnificația tatuajului, Gheorghe Dincă a spus: „Eram tineri şi proşti”.

În cadrul unor audieri, Gheorghe Dincă a mimat un act sexual

Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, avocatul familiei Melencu a vorbit despre gesturile obscene pe care Gheorghe Dincă le-a făcut în timpul unor audieri. Avocata Laura Vicol l-a întrebat pe Tonel Pop de ce nu a sunat la 112, iar el a răspuns că nu s-ar fi întâmplat nimic pentru că toate aceste evenimente aveau loc în sediul DIICOT.

“Ne arăta degetul, mima un act sexual, scotea limba ca și când ar fi fost năpădit de poftă, iar procurorii nu făceau nimic ca să-l potolească. La un moment dat, colegei mele i-a propus să vină cu el în camera matrimonială de la penitenciar. Ceea ce vă povestesc a durat ore în șir și a fost filmat cu trei camere, așa că se poate verifica foarte ușor ceea ce vă spun”,  a declarat Tonel Pop, relatează România TV.

Tonel Pop a mărturisit că bănuiește că a existat o înțelegere între Gheorghe Dincă și anchetatori, explicând că, atitudinea lor a fost mai degrabă prietenoasă decât profesionistă.

“Aveau grijă de el să nu răcească, îi dădeau ceiuț când îi era frig, când era cald, beau iei apă sălcie, iar lui îi dădea apă rece. Singura reacție a procurorului Vasilescu a fost atunci când exasperat, la un dat, mi-am făcut cruce. Atunci s-a enervat și m-a amenințat că ne amendează”, a mai dezvăluit avocatul Tonel Pop.

Zilele trecute, monstrul din Caracal le-a transmis o scrisoare părinților Alexandrei Măceșanu și una, mamei Luizei Melencu.

Citește și...