Hanca şi Bicfalvi, atacaţi dur de Gigi Becali după umilinţa cu Olanda

Publicat: 15/11/2017 | 07:00
Hanca şi Bicfalvi, atacaţi dur de Gigi Becali după umilinţa cu Olanda

Finanţatorul FCSB nu a stat pe gânduri după jocul pierdut de naţională la scor de neprezentare cu Olanda 3-0 pe „Naţional Arena” şi a ieşit la atac. Gigi Becali nu l-a menajat deloc pe Cosmin Contra, delcarând că selecţionerul a greşit mizând pe Sergiu Hanca şi Eric Bicfalvi, jucători care au fost inexistenţi contra „Portocalei Mecanice”.  

Totuşi Gigi Becali a găsit puterea după această umilinţă de a-l lăuda pe jucătorul său, Florin Tănase, dar şi pe Gicu Grozav.

„E cam ruşinos şi mă cam doare acest rezultat. Cred că suntem prea mici pentru o echipă ca Olanda. Noi nu am avut pe dreapta un jucător. Nu vreau să supăr pe nimeni. N-am avut fundaş dreapta. E greu să jucăm aşa. Parcă e impiedicat. Nu ştie ce să facă cu mingea când o are. Totuşi, cred că Contra va alege soluţia cea mai bună şi va remedia toate problemele. S-a greşit în centru, cu Bicfalvi Nu trebuie să-l bagi pe Bicfalvi ca număr 10. O să vadă Contra şi nu-l va mai chema pe Bicfalvi. Nu prea poţi să domini o echipă ca Olanda. E mai valoroasă decât echipa noastră. Mi-a plăcut doar Tănase, dar nu a avut cu cine să joace. Hai să remarc ceva: calitatea lui Gicu Grozav”, a declarat Gigi Becali după joc la Pro X.

Partida România- Olanda, disputată pe „Naţional Arena” s-a terminat 0-3. Aceasta a fost prima înfrângere în calitate de selecţioner suferită de Cosmin Contra, care i-a luat locul pe banca naţionalei lui Christoph Daum.

                                                                                         

Cristi P. 

Citește și...