Hannelore de la Insula Iubirii a ajuns la fundul sacului. Din cauză că nu mai are bani, vedeta s-a decis să…

Publicat: 12/11/2019 | 15:26
Hannelore de la Insula Iubirii a ajuns la fundul sacului. Din cauză că nu mai are bani, vedeta s-a decis să…

Hannelore de la ”Insula Iubirii” îmbină utilul cu plăcutul, iar ”utilul” se traduce prin afaceri. Vedeta are mai multe afaceri la Timișoara, fiind vorba desore un atelier de rochii de nuntă, de o florărie și de o agenție de animatoare pentru copii. Tototdată, Hannelore a mai anunțat un proiect – o trupă de… streapperi.

Dar, din punct de vedere financiar, cel puțin în momentul de față, frumoasa Hanelore a ajuns la fundul sacului, cum se spune. Nu mai are bani, așa cum și-ar dori și cum ar avea nevoie, așa că a fost nevoită să contracteze un credit. Totul s-a întâmplat la începutul verii acestui an, pe 17 iunie 2019, suma pe care a primit-o blondina fiind de 15.900 de lei (aproximativ 3.300 de euro), probabil un credit de nevoi personale.

Hannelore, credit de nevoi personale

Hannelore de la “Insula Iubirii”, din nou în cabinetul medicului estetician

Hannelore Ulrich, fosta soție a lui Bogdan Ionescu, alături de care a participat la “Insula Iubirii”, și-a mărit buzele cu acid hialuronic. Mândră de cum arată după intervenția făcută în cabinetul medicului estetician, ea le-a împărtășit apropiaților și fanilor vestea. Fosta concurentă a show-ului prezentat de Radu Vâlcan a urcat pe Instagram Stories un selfie realizat în mașină, pe care a scris următorul mesaj: “La o zi după injectarea buzelor cu acid hialuronic”. În galeria foto a articolului puteți vedea cum arată acum bomba-blondă, dar și poze din timpul filmărilor de acum doi ani, din Thailanda, unde s-a îndrăgostit de ispita Andy.

 

 

Citește și...