Hannelore de la ”Insula Iubirii” ipostaze sexy pe plaja din Mallorca. Cum s-a fotografiat blondina

Publicat: 20/07/2019 | 22:29

Hannelore se bucură de o vacanță pe cinste pe plaja din Mallorca. Blondina a profitat din plin de faptul că și-a pus silicoane, astfel că nu avea cum să nu le etaleze sub privirile atente ale bărbaților.

Hannelore s-a fotografiat în cele mai sexy ipostaze mândră de formele sale, iar toate orele de dans și de sport și-au spus cuvântul, pentru că aceasta are un trup de invidiat.

A cedat în fața ispitei

Cosniderată una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”, Hannelore a cedat ispitei Andi, chiar dacă nu a dorit să își asume pasiunea pe care o avea pentru respectivul bărbat, ținând cu dinții și de relația cu Bogdan (cel cu care s-a căsătorit doar pentru a divorța câteva luni mai târziu).

Cei doi s-au revăzut recent la un târg de nunți, unde s-au privit în ochi și s-au îmbrățișat, cel mai probabil dorul era foarte mare. Fosta concurentă de la Insula iubirii s-a bucurat când l-a văzut pe cel care a reușit să o facă să-și ia gândul de la Bogdan.

Când a văzut-o pe Hannelore la evenimentul respectiv, Andi s-a dus zâmbind către ea și i-a dăruit un trandafir roșu. Preț de câteva secunde cei doi s-au ținut în brațe, iar imaginile au fost surprinse de cei prezenți la târg. Hannelore de la Insula iubirii și Andi nu-și mai puteau stăpâni emoțiile și erau cu zâmbetul pe față după scurta întâlnire.

Citește și...