Helmut Duckadam a devenit bunic: ”Ți-ai făcut cel mai frumos cadou de ziua ta!”

Publicat: 02/11/2018 | 07:52

Helmut Duckadam a devenit, din nou, bunic și este nespus de fericit. O asemenea bucurie înseamnă mai mult decât o împlinire sufletească și familială, iar fostul mare fotbalist nu își ascunde fericirea. Brigitte, fiica lui Helmut Duckadam din prima căsătorie, a născut un băiețel. Iar fericitul eveniment s-a petrecut… chiar de ziua ei.

Daniel s-a născut în Statele Unite ale Americii, iar Helmut Duckadam a postat un mesa emoționant pe pagina sa de socializare.

”Azi ti-ai indeplinit un vis! Ti-ai facut cel mai frumos cadou de ziua ta, aducandu-ti pe lume copilul! 
Va doresc multa sanatate si sa aveti o viata frumoasa!!!
La multi ani Brigitte, 
La multi ani Daniel!!!!”, a scris Helmut Duckadam.

Daniel, nepoțelul lui Helmut Duckadam

Fericitul bunic a afișat și o fotografie în care apare alături de părinții lui Daniel: fiica lui, Brigitte, și soțul acesteia.

Din prima căsătorie, cu Ildiko, recăsătorită între timp în Arizona (SUA), fostul portar de legendă are doi copii: Robert și Brigitte. Ildiko și Helmut au divorțat în 2006, iar la câteva luni de la pronunțarea rupturii, Helmuth s-a recăsătorit cu Alexandra Licar, o tănără de 29 de ani, care era purtător de cuvânt la Oficiul Forțelor de Muncă Arad.

CITEȘTE ȘI: MIRACOL ÎN FAMILIA LUI HELMUTH DUCKADAM: S-A VINDECAT DE CANCER!

„Fiica mea vrea să nască natural”, spunea Duckadam în luna octombrie

În urmă cu un an, fiica lui Duckadam s-a măritat cu Tom Teglasi. Acesta ocupă postul de manager la o cunoscută companie de băuturi din Statele Unite. Cei doi locuiesc în Phoenix, iar în luna noiembrie vor deveni părinți pentru prima dată. Brigitte urmează să nască un băiețel, iar Helmuth Duckadam arde de nerăbdare să devină, din nou, bunic.

CITEȘTE ȘI: FIICA LUI ORESTE ESTE ÎNSĂRCINATĂ! FOSTUL OM DE TELEVIZIUNE VA DEVENI BUNIC LA 43 DE ANI)

Urmează să devină mamă pe la jumătatea lunii noiembrie, nu știu exact data, pentru că fiica mea vrea să nască natural, nu prin cezariană. Pe micuț îl va chema Daniel și abia aștept să-l cunosc. Este cel de-al patrulea nepot! Sper ca totul să fie bine, să nu existe niciun fel de probleme”, a spus Helmuth Duckadam pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Eroul de la Sevilla” mai are trei nepoți din partea băiatului său, Robert: Glad (13 ani), Elena (9 ani) și Ingrid (5 ani).  Helmuth Duckadam a intrat în “Cartea Recordurilor” după ce a apărat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, dintre Steaua și FC Barcelona.